Vegansk ukemeny: Uke 18, 2018

Ny uke, ny meny! Her får du syv herlige veganske middagsoppskrifter til inspirasjon. 

Her finner du ukens handleliste. 

Kommentarer til handlelisten: 

  • 1 kinesisk hvitløk kan erstattes av 2 hvitløksfedd og vice versa
  • havsalt og vanlig salt kan erstatte hverandre i oppskriftene
  • rapsolje og “olje til steking” kan også erstatte hverandre i oppskriftene
  • en oppskrift spør etter rødvin, en annen hvitvin. Disse to kan erstatte hverandre i oppskriftene. De kan også erstattes av grønnsaksbuljong.

Mandag: Superlettvint indisk korma

Kjempegod indisk middag på 20 minutter!

vegansk korma oppskrift

Tirsdag: Risotto med sopp og tomat

Risotto med dyp og god smak.

Onsdag: Gulrotsuppe med peanøttsmør og crunchy kikerter

Fyldig og god suppe med ekstra protein på toppen.

vegansk gulrotsuppe oppskrift

Torsdag: Pasta pomodoro med friske urter

Pasta pomodoro er en italiensk klassiker – der vi bruker ferske tomater som ikke får så veldig masse varmebehandling. Slik beholder de friskheten sin, og vi får en rett som ikke er like tung som mange andre pastaretter.

vegansk pasta pomodoro oppskrift

Fredag: Kålaffel

En hundre prosent fabelaktig oppskrift fra Persilleriet i Trondheim. Denne anbefales på det sterkeste!

vegansk kålaffel oppskrift

Lørdag: Spicy linseburgere

Supersaftige og nesten kjøttaktige veggisburgere med masse god smak.

vegansk linseburger oppskrift

Søndag: Sopp stroganoff

Nydelig søndagsmiddag, ekstra godt med potetstappe til!

vegansk sopp stroganoff oppskrift

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.

2 Comments

  1. Sopp stroganoff hørtes skikkelig godt og spennende ut, så det må prøves!

    Ha en fin helg <3

    1. Mari Hult

      Tusen takk for det <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *