Go Back
restepannekaker

Restepannekaker

Tryll gårsdagens gulrotsuppe om til indiske pannekaker med denne oppskriften.
Prep Time 5 mins
Cook Time 15 mins
Total Time 20 mins
Course hovedrett
Cuisine indisk
Servings 2 porsjoner

Ingredients
  

  • 4 dl gulrotsuppe med linser se kommentarer under
  • 1,25 dl hvetemel mer dersom suppen er tyntflytende
  • 1 ss maisstivelse mer dersom suppen er tyntflytende
  • 1 ts bakepulver
  • 1 dl havremelk eller annen plantemelk
  • olje til steking
  • mangochutney, vegansk yoghurt naturelle og koriander til servering

Instructions
 

  • Visp sammen suppe, hvetemel, maisstivelse og bakepulver. Nå skal du ha en veldig tykk røre, som det virker som du ikke klarer å vispe mer mel inn i.
  • Ha i melken litt etter litt, visp den inn til du har en tyktflytende røre.
  • La røren svelle før steking, dersom du har tid.
  • Varm opp litt olje til medium til høy temperatur i en stekepanne. Stek pannekakene i 2-4 minutter på hver side, slik at de blir gjennomstekte.
  • Servér pannekakene nystekte, de smaker godt med mangochutney, vegansk yoghurt naturell og koriander.
Keyword pannekaker, restemat