Restepannekaker
Tryll gårsdagens gulrotsuppe om til indiske pannekaker med denne oppskriften.
Prep Time 5 mins
Cook Time 15 mins
Total Time 20 mins
Course hovedrett
Cuisine indisk
- 4 dl gulrotsuppe med linser se kommentarer under
- 1,25 dl hvetemel mer dersom suppen er tyntflytende
- 1 ss maisstivelse mer dersom suppen er tyntflytende
- 1 ts bakepulver
- 1 dl havremelk eller annen plantemelk
- olje til steking
- mangochutney, vegansk yoghurt naturelle og koriander til servering
Visp sammen suppe, hvetemel, maisstivelse og bakepulver. Nå skal du ha en veldig tykk røre, som det virker som du ikke klarer å vispe mer mel inn i.
Ha i melken litt etter litt, visp den inn til du har en tyktflytende røre.
La røren svelle før steking, dersom du har tid.
Varm opp litt olje til medium til høy temperatur i en stekepanne. Stek pannekakene i 2-4 minutter på hver side, slik at de blir gjennomstekte.
Servér pannekakene nystekte, de smaker godt med mangochutney, vegansk yoghurt naturell og koriander.
Keyword pannekaker, restemat