Skip to content
 
Menu
Search
  • Forside
  • Bloggfeed
  • Om meg
    • Kontakt meg
    • Media
    • Foredrag
    • Matkurs
    • Kalender
  • Bøkene mine
  • Oppskrifter
    • Bakst
      • Brød og gjærbakst
        • Boller
        • Brød
        • Knekkebrød og kjeks
        • Småbrød
      • Kaker og søt bakst
        • Cupcakes
        • Julekaker
        • Veganske kaker
        • Konfekt og godteri
        • Muffins
        • Rå kaker
        • Småkaker
        • Terter
    • Dessert
      • Dessertpaier
      • Dessertsauser
      • Dessertsupper
      • Frukt og bær
      • Grøt og kompott
      • Vegansk is og sorbet
      • Mousse og pudding
    • Drikke
    • Fest og høytider
      • Vegansk julemat
      • Påske
    • Frokost
      • Grøt
      • Pålegg
      • Syltetøy og marmelade
      • Varme frokostretter
    • Middag
      • Bowls
      • Burgere og pølser
      • Bønner og linser
      • Farse og soyaprotein
      • Forretter
      • Gryteretter
      • Marinader og krydderpaste
      • Pasta og risotto
      • Pizza
      • Rå middagsretter
      • Salater
      • Sauser og dipper
      • Seitan og steker
      • Småretter
      • Supper
      • Tilbehør
      • Tapas
      • Tofu og tempeh
    • Vafler og pannekaker
  • Tips
    • Basisoppskrifter
    • Kokebokanbefalinger
    • Restauranttips
    • Råvareleksikon
  • Forside
  • Bloggfeed
  • Om meg
    • Kontakt meg
    • Media
    • Foredrag
    • Matkurs
    • Kalender
  • Bøkene mine
  • Oppskrifter
    • Bakst
      • Brød og gjærbakst
        • Boller
        • Brød
        • Knekkebrød og kjeks
        • Småbrød
      • Kaker og søt bakst
        • Cupcakes
        • Julekaker
        • Veganske kaker
        • Konfekt og godteri
        • Muffins
        • Rå kaker
        • Småkaker
        • Terter
    • Dessert
      • Dessertpaier
      • Dessertsauser
      • Dessertsupper
      • Frukt og bær
      • Grøt og kompott
      • Vegansk is og sorbet
      • Mousse og pudding
    • Drikke
    • Fest og høytider
      • Vegansk julemat
      • Påske
    • Frokost
      • Grøt
      • Pålegg
      • Syltetøy og marmelade
      • Varme frokostretter
    • Middag
      • Bowls
      • Burgere og pølser
      • Bønner og linser
      • Farse og soyaprotein
      • Forretter
      • Gryteretter
      • Marinader og krydderpaste
      • Pasta og risotto
      • Pizza
      • Rå middagsretter
      • Salater
      • Sauser og dipper
      • Seitan og steker
      • Småretter
      • Supper
      • Tilbehør
      • Tapas
      • Tofu og tempeh
    • Vafler og pannekaker
  • Tips
    • Basisoppskrifter
    • Kokebokanbefalinger
    • Restauranttips
    • Råvareleksikon
Unitedinfluencers Unitedinfluencers
Follow me on Facebook Instagram

Vegetarbloggen

En vegansk og plantebasert matblogg

Advert

Råvareleksikon

I veganske oppskrifter er det en del litt ukjente råvarer som dukker opp. Her har jeg laget forklaringer til en del av dem: Hva de er, hvor du får tak i de og hvordan de brukes, samt forslag til oppskrifter med de forskjellige råvarene.

Agarflak
Amaranthfrø
Arrowroot-/pilerotstivelse
Brun rissirup
Bønner
Chiafrø
Glutenmel
Kakaonibs
Kikerter
Kokosolje
Linfrø
Liquid smoke
Miso
Næringsgjær
Quinoa
Polenta
Puylinser
Røkt paprikapulver
Soyaprotein (TVP)
Tahini
Tempeh
Tofu

United Influencers
Support Media Kit Influencer Marketing
Advert
Advert