
Jeg har veldig god erfaring med å arrangere kokkekurs i plantebasert mat.
Siden januar 2015 har jeg vært fast kursholder hos Socialcooking i Stavanger. I tillegg har jeg gjort oppdrag for små og store grupper, både under festivaler, som teambuilding, i private selskaper, for lærer i Mat og helse, for kantinepersonell og kokker ved både hotell og restaurant. Jeg holder til i Stavanger til daglig, men holder kurs over hele landet dersom det er ønskelig.
Er du interessert i å booke et vegansk kokkekurs med meg? Ta kontakt på e-post så finner vi den beste løsningen.
Referanser
Jorunn Bonderup, arrangør Vegan Weekend
Nora Steinkopf, arrangør Bergen veganfestival

Mer informasjon om ulike kurs
- Jeg kan arrangere demonstrasjoner av matlaging, eller hands on-kurs der deltagerne selv blir med på å lage all maten.
- Jeg tilpasser matkurs etter dine behov, ta kontakt for et forslag og tilbud.
- I samarbeid med Socialcooking.no setter jeg opp kurs som alle kan melde seg på, se kurskalender for flere detaljer

Lag mat som ekspertene
Et matkurs er både nyttig og sosialt. Det er en flott start for de som er helt nye innen veganismen, inspirerende for trenger en ny giv på kjøkkenet og motiverende for de som ikke er så veldig erfarne med matlaging.
Eksempel på kurs jeg kan holde:
- Vegansk hverdagsmat
- Falafel meze
- Umami – den femte smaken
- Bakst uten egg og melk
- Cupcakes
- Vegansk treretter
- Veganmat for nybegynnere
- Vegansk jul
- Tapas
- Veganske burgere
Kursene passer for alle som er interesserte i vegetarmat og allergivennlig mat.
