Foredrag om vegansk matlaging, kosthold og livsstil

Foredrag om vegansk matlaging under Vegan weekend 2017.

Jeg holder både kurs, foredrag og workshops for både små og store grupper. Tidligere kunder inneholder både statlige etater, biblioteker, oljeselskap, folkehøgskoler, fagnettverk for lærere og IT-selskap. Jeg foretrekker å lage et foredrag tilpasset deres ønsker, men har også noen standardforedrag som kan brukes. 

  • Hvorfor veganer?
  • Enkle tips for et grønnere kosthold
  • Slik laget vi Sykt godt
  • Slik laget vi Sykt enkelt
  • Slik jobber jeg med sosiale medier

Send en mail til marihult@gmail.com for mer informasjon. Til vanlig holder jeg til i Stavanger, men jeg reiser fint til andre deler om landet om det er ønskelig. 

Referanser: 

Kari Kolnes, avdelingsleder Sola Bibliotek
Miriam Skår, kommunikasjon- og administrasjonssmedarbeider Bouvet
Jorunn Bonderup, arrangør Vegan Weekend

Pecha Kucha på Rogaland teater.