Om meg

Hei!

Jeg heter Mari Hult og er en vegansk kokk fra Stavanger. Jeg driver Vegetarbloggen, som er Norges største og mest leste vegetar-/veganblogg (kilder: blogglisten.no og Ocast). Bloggen ble startet i 2010, og var helt plantebasert fra starten av. I 2016 ga jeg ut bestselgeren “Sykt godt” på Frisk forlag. I 2018 kom «Sykt enkelt» ut på samme forlag. Jeg holder foredrag og kurs, blant annet matkurs i samarbeid med Socialcooking.

Mitt motto er “å velge vegansk skal være enkelt”, og jeg ønsker med all min virksomhet å jobbe for at folk som av ulike grunner velger vegansk mat skal få mest mulig glede ut av det.

Mari Hult - Headshot (Colour - Medium shot) - October 2014

Jeg er opptatt av vegansk matlaging, som betyr at du lager mat uten animalske produkter. Du trenger ikke kjøtt, melk eller egg for å spise førsteklasses!

I denne bloggen samler jeg mine beste oppskrifter, tips og triks.

Målet er at du skal finne alt du trenger å vite om hvordan du enkelt og greit kan lage god mat uten at noen dyr skal ha lidd for det, og å vise at vegetarmat lett kan lages i alle hjem.

Bloggen er helt vegansk, men heter “Vegetarbloggen” fordi jeg startet bloggen da jeg jobbet i Stavanger Aftenblad for mange år siden, og redaktøren bestemte navnet. Siden har det bare blitt hengende med.

Kom gjerne med innspill i kommentarfeltet! Vil du ha kontakt med meg utover det, så send en epost til marihult@gmail.com ring meg på 95115758, eller møt meg på Facebook.

Her kan du se hva de skriver om meg i media 

Her finner du kurskalenderen min

Jeg følger Sunn fornuft-plakaten