Hei!
Jeg heter Mari Hult og er en vegansk kokk fra Stavanger. Jeg driver Vegetarbloggen, som er Norges største og mest leste vegetar-/veganblogg (kilder: blogglisten.no og Ocast). Bloggen ble startet i 2010, og var helt plantebasert fra starten av. I 2016 ga jeg ut bestselgeren “Sykt godt” på Frisk forlag. I 2018 kom «Sykt enkelt» ut på samme forlag. Jeg holder foredrag og kurs, blant annet matkurs i samarbeid med Socialcooking.
Mitt motto er “å velge vegansk skal være enkelt”, og jeg ønsker med all min virksomhet å jobbe for at folk som av ulike grunner velger vegansk mat skal få mest mulig glede ut av det.

Jeg er opptatt av vegansk matlaging, som betyr at du lager mat uten animalske produkter. Du trenger ikke kjøtt, melk eller egg for å spise førsteklasses!
I denne bloggen samler jeg mine beste oppskrifter, tips og triks.
Målet er at du skal finne alt du trenger å vite om hvordan du enkelt og greit kan lage god mat uten at noen dyr skal ha lidd for det, og å vise at vegetarmat lett kan lages i alle hjem.
Bloggen er helt vegansk, men heter “Vegetarbloggen” fordi jeg startet bloggen da jeg jobbet i Stavanger Aftenblad for mange år siden, og redaktøren bestemte navnet. Siden har det bare blitt hengende med.
Kom gjerne med innspill i kommentarfeltet! Vil du ha kontakt med meg utover det, så send en epost til marihult@gmail.com ring meg på 95115758, eller møt meg på Facebook.
Her kan du se hva de skriver om meg i media