Vegansk ukemeny: uke 16, 2021

Og vips var det på tide å planlegge neste uke!

I ukas meny får du syv varierte middagsretter, blant annet suppe, nudler, risotto og taco, med masse kjekke råvarer som søtpotet, blåbær, squash, sopp, tofu og kokosmelk. Jeg håper du finner noe som frister, lager en plan, sjekker matlageret hjemme, lager handleliste og gjør ukeshandel. Da sparer du nesten garantert penger – i tillegg er det jo smittevernvennlig.

Continue reading “Vegansk ukemeny: uke 16, 2021”

 
 
 
 
 

Vegansk påskesnop, 2021-utgaven

Jeg må innrømme at alt jeg tar med meg inn i påsken 2021, er at jeg skal spise mye snop. Vanligvis drømmer jeg meg kanskje bort på storbyferie eller hyttetur (som korona stopper), eller til masse fine turer på fjellet (om vestlandsværet saboterer), eventuelt til lange kafeturer med venninner (korona igjen), og halvsene kvelder på byen med K (korona, korona, korona).

Continue reading “Vegansk påskesnop, 2021-utgaven”

 
 
 

Vegansk ukemeny: uke 12, 2021

God lørdag! Snart er det påske, men først skal vi gjennom en til uke med hverdagsmat. Her er syv middagsforslag til enhver smak, det meste både enkelt og billig. Til helgen girer vi det litt opp, og bruker litt lengre tid på kjøkkenet. Fredagen blir det min favorittaco, lørdagen balinesisk curry med hjemmelaget currypaste, før vi runder av uka med en nydelig fransk potetform på søndagen.

Continue reading “Vegansk ukemeny: uke 12, 2021”

 

Vegansk ukemeny: uke 11, 2021

God søndag!

Denne uken ble jeg rett og slett litt sen med å få ut ukemenyen, men jeg håper at dere fortsatt rekker å planlegge godt, slik at det bare er å gå i gang i morgen. Selv har jeg vært veldig streng på å holde ukemenyene mine i det siste, jeg gjør ukeshandel og prøver å unngå småturer innom butikken så langt det er mulig. Og altså – det virker! Jeg sitter igjen med mer penger, jeg spiser opp maten i kjøleskapet og levere sunnere enn på lenge. Det er veldig kjekt.

Continue reading “Vegansk ukemeny: uke 11, 2021”