Hei søndag og ny ukemeny!
Januar er verdens lengste måned, så dette føles som ukemeny nr. 15, men vi har altså kun kommet til uke 5. Rart det der.
Heldigvis så går det mot lysere tider, noe denne matbloggeren gleder seg stort over. Vi snakker et seriøst i-landsproblem her altså, helt klart, jeg er nemlig avhengig av dagslys for å få tatt bilder til bloggen… Og når solen står opp når jeg går på jobb, og går ned før jeg er ferdig, ja, da sier det seg selv at jeg ikke får gjort så mye.
I det minste har jeg oppskriftsarkivet mitt som jeg bruker til ukemenyene, og igjen har jeg dukket ned i det og funnet anbefalinger. Syv middagsoppskrifter, en dessert og et forslag til bakst. Håper noe (eller alt!) frister.
Oppskrifter
Nydelig suppe med få ingredienser og masse, masse god smak.
Nydelig italiensk middagsrett med potetgnocchi og masse grønnsaker i en kjempegod fløtesaus.
Dette er en nydelig rett med skikkelig mange smaksrike elementer. Ingredienslisten og framgangsmåten kan muligens virke litt avskrekkende, men det er mest fordi jeg har delt den opp i mange deloppskrifter – og da blir flere ingredienser nevnt mange ganger. Heldigvis går det fort når du setter i gang – og det meste gjør seg ferdig i stekeovnen
Rask og god middag med tofu, brokkoli og en saus som alltid funker.
Her er en oppskrift på et fullvegansk og hjemmelaget alternativ til kjøttdeigen i tacoen. Server med tacotilbehøret du liker best.
Knallgod pizza med plantebasert kjøttdeig og ost.
Gresskar og salvie utgjør en aldeles nydelig kombinasjon, og sammen med pasta og fløtesaus blir det en førsteklasses middag.
Luftig og smaksrik sjokolademousse uten egg og melk.
Grove scones med masse god smak, som du baker på en halvtime.

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.
Følg meg gjerne på Instagram og Facebook:
Instagram
Facebook