Pasta i blomkålsaus

Pasta i blomkålsaus

Kjøttfri mandag? Hvorfor ikke prøve denne nydelige pastaen med blomkålsaus? 😍Full oppskrift her: https://www.vegetarbloggen.no/2020/01/19/pasta-i-blomkalsaus/

Gepostet von Vegetarbloggen am Sonntag, 19. Januar 2020

Blomkål som pastasaus – hvorfor ikke?

Koker du blomkål og kjører det i foodprocessor med krydder og litt godsaker, da får du faktisk en skikkelig fyldig og smakfull saus som passer perfekt med pasta.

Continue reading “Pasta i blomkålsaus”

 
 

Smuldra riddere

Dette er en slags blanding av arme riddere og smuldrepai, og en perfekt måte å bruke opp halvgammelt brød på! Først har vi de tørre brødskiven en runde i brødristeren (dette er ikke absolutt nødvendig, men da får vi ekstra smuldrete resultat – og det er jo et mål her), før vi drar skivene fra hverandre og steker dem i smeltet margarin. Med litt kanel, sirup og havregryn blir det nesten akkurat som smuldretopping bakt i ovn.

Continue reading “Smuldra riddere”

 

Ovnsstekt squash

Dette er en nydelig liten smårett, tapasrett eller middagstilbehørrett med squash, hvitløk, persille, sitron og gresskarkjerner. Masse smak, og passer med det meste. Prøv den som den er med en god hummus, ha den som tilbehør til falafel, kjør den istedenfor salat til lasagnen eller bruk den som tilbehør til grillmaten.

Continue reading “Ovnsstekt squash”

 

Indisk gryte med poteter og erter

Indisk gryte med poteter og erter

Poteter og erter… Så norsk det blir omtrent, og to råvarer som vi kan spise mye mer av! De er kortreiste, næringsrike og skikkelig smakfulle. Vinn-vinn-vinn! Her bruker jeg dem i en *kremt* indisk gryte, full oppskrift finner du her: https://www.vegetarbloggen.no/2020/01/12/indisk-gryte-med-poteter-og-erter/

Gepostet von Vegetarbloggen am Sonntag, 12. Januar 2020

Poteter og erter… Så norsk det blir omtrent, og to råvarer som vi kan spise mye mer av! De er kortreiste, næringsrike og skikkelig smakfulle. Vinn-vinn-vinn!

Her bruker jeg duoen i en herlig indisk gryterett som jeg virkelig elsker. Ved siden av har jeg ris og mangochutney, men her kan du prøve andre ting også. Hva med hjemmelaga naan? Eplechutney? Mulighetene er mange, og her er det kjekt å teste seg fram sånn at du finner dine egne favorittkombinasjoner.

Continue reading “Indisk gryte med poteter og erter”