Lasagne med sopp og spinat

Lasagne altså. Så godt! Jeg elsker lasagne i allslags varianter. Det blir visst alltid vellykket når vi lar pastaplater koke i gode sauser inni stekeovnen. I tillegg er det en rett det er lett å lage mange av når vi først er i gang, slik at fryseren kan fylles opp med digg middager til travle hverdager. Sånt liker jeg veldig godt.

Continue reading “Lasagne med sopp og spinat”

 
 
 
 

Vegansk ukemeny: uke 38, 2022

Å sette sammen disse ukemenyene er en utrolig koselig jobb, der jeg hver uke finner oppskrifter jeg hadde glemt i arkivet mitt. Koselige gjensyn altså, helt klart. I menyen prøver jeg å variere rettene så godt jeg kan, både med tanke på type rett (suppe, pasta, gryterett, “fredagstaco”, pizza osv.), men også med tanke på råvarer og smakskombinasjoner. Ikke minst skal menyen passe til årstiden vi er inne i.

Continue reading “Vegansk ukemeny: uke 38, 2022”

 
 

Blåbærmuffins

Blåbær fra butikk er okei året rundt, men ingenting slår selvplukk fra hytta, spør du meg!

Når jeg får tak i slike gode blåbær blir det veldig ofte blåbærmuffins på meg, rett og slett fordi det var favoritten min fra da jeg var på hytta som liten. Jeg er ikke helt sikker på om det var muffinsene eller røren jeg likte best, for å være ærlig, men jeg ble uansett skikkelig glad hver gang mor fant fram muffinsformer.

Continue reading “Blåbærmuffins”

 
 

Vegansk ukemeny: uke 36, 2022

Hallo søndag – og ny ukesplanlegging! Jeg pleier å ta en runde i kjøleskapet minst en gang i uka for å få oversikt over hva jeg har – og hva som må brukes opp ganske kjapt. Så setter jeg opp ukemeny, og skriver opp handleliste for de resterende tingene. Spesielt nå når det er høye priser på alle fronter, så er dette skikkelig praktisk for å ikke bruke for mye penger på mat.

Continue reading “Vegansk ukemeny: uke 36, 2022”