Vegansk ukemeny: uke 31, 2022

Løksuppe, quinoaboller, quesadilla, pasta og pizza… ukens meny bør ha noe for alle smaker! Scroller du helt ned finner du en dessert og en bollekake også.

Oppskrifter

Mandag: fransk løksuppe

Nydelig suppe med få ingredienser og masse, masse god smak.

vegansk fransk løksuppe

Tirsdag: pasta med soppragu

Dette er rett og slett en vanvittig smakfull pastarett med masse umami. Den minner en del om bolognese, og det er jo ikke feil.

pasta med soppragu

Onsdag: quinoabowl

Dette er en frisk og sunn quinoabowl med rødbete, edamamebønner, pære, mandler og blåbær – fargerik smaksbombe som både smaker godt og gjør godt. Husk å koke nok quinoa i tilfelle du går for morgendagens quinoaboller også.

quinoabowl

Torsdag: Veganmisjonens quinoaboller

Altså denne oppskriften er helt perfekt når du har rester av kokt quinoa! Bollene smaker knallgodt, du kan variere med mange type grønnsaker inni, og konsistensen er saftig inni og knallsprø utenpå. Akkurat slik jeg liker det!

Veganmisjonens quinoaboller

Fredag: vegansk quesadilla

Nydelig meksikansk rett der tortillaer fylles med bønner, mais, vegansk ost og godt krydra søtpotetterninger.

vegansk quesadilla

Lørdag: lørdagspizza

Knallgod pizza med plantebasert kjøttdeig og ost.

vegansk lørdagspizza

Søndag: indisk festtallerken

Nydelig indisk tallerken med kremet daal, saag aloo, nektarinchutney, naanbrød og ris.

vegansk indisk tallerken

Ukens dessert: chiamisu

I denne oppskriften lager vi to ulike puddinger med chiafrø – en med kakao- og kaffesmak og en med mandel og sitron. Disse legger vi lagvis i serveringsglass, topper med litt kokoskrem og vips! Supergod dessert som smaker tiramisu.

vegansk chiamisu tiramisu oppskrift

Ukens bakst: «Monkey bread» (bollekake)

«Monkey bread» er et mykt, søtt, klissete bakverk som består av små boller rullet i kanel.

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook: 

Instagram
Facebook

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *