De mest populære oppskriftene i juli

Juli er over for denne gang, og det har kokt godt i oppskriftene på bloggen denne måneden. Veldig kjekt! Jeg elsker også at dere slett ikke bare bruker de nyeste oppskriftene – en liten kikk på statistikken viser at noen av de eldste blogginnleggene er minst like populære som de nyeste.

Til deg som ikke er like bevandret i arkivet mitt, har jeg her samlet de oppskriftene som er mest lest den siste måneden. Håper dette kan inspirerer til enda flere smaksrike middager og desserter fremover!

Ti på topp fra juli:

10. Tikka masala med søtpotet og blomkål

Nydelig indisk* rett med grønnsaker, erter, quinoa og en knallgod saus.

9. Gnocchi i kremet soppsaus

Nydelig italiensk middagsrett med potetgnocchi og masse grønnsaker i en kjempegod fløtesaus.

vegansk gnocchi med kremet soppsaus

8. Ovnsstekt squash

Dette er en nydelig liten smårett, tapasrett eller middagstilbehørrett med squash, hvitløk, persille, sitron og gresskarkjerner.

7. Blomkålgrillspyd

Blomkålgrillspyd ser omtrent ut som grillet kylling – men det smaker ooooh så mye bedre. Og det beste av alt? Det er laget av planter.

vegansk blomkålgrillspyd

6. Stekte nudler

Verdens beste hverdagsmat! Jeg mener det! Stekte nudler med diverse grønnsaker i en sesam- og soyasaus leverer hver eneste gang.

veganske stekte nudler oppskrift

5. Veganske pannekaker

Denne oppskriften fungerer både om du skal ha søtt eller salt fyll, men går du for sistnevnte ville jeg redusert sukkeret til 1 teskje.

veganske pannekaker oppskrift vegetarbloggen

4. Sjokolademousse med to ingredienser

Dette her er virkelig en «go to»-dessertoppskrift for min del. Den fungerer nesten med alle allergier, den er sååå enkel å lage og smaker skikkelig godt! Det eneste du trenger er en plantefløte til visping, og en melkefri sjokolade.

3. Kremet daal

Nydelig linsestuing – daal – med kokosmelk, tomater og masse gode indiske krydder. Dette er en av bloggens mest populære oppskrifter gjennom tidene.

vegansk indisk kremet daal oppskrift

2. Ovnsbakt aubergine

Aubergine fylles med en frisk marinade, ovnsbakes og toppes med en herlig mandelmiks.

vegansk vegetarisk ovnsbakt aubergine oppskrift vegetarbloggen

1. Langtidshevet pizzadeig

Denne oppskriften har jeg hatt på bloggen helt siden 2012, og den er stadig populær. Det er rett og slett en deig som gir deg knallgod pizza – hver eneste gang!

HER FINNER DU FLERE OPPSKRIFTER. 

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook: 

Instagram
Facebook

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *