

Vegansk ukemeny: uke 44, 2021
Og vips var det på tide å planlegge neste uke!
I ukas meny får du syv varierte middagsretter, blant annet suppe, nudler, quesadilla og pizza, med masse kjekke råvarer som squash, søtpotet, tgresskar, tofu og kokosmelk. Jeg håper du finner noe som frister, lager en plan, sjekker matlageret hjemme, lager handleliste og gjør ukeshandel. Da sparer du nesten garantert penger – og slipper å lure på hva du skal ha til middag om dagene.
Oppskrifter
Mandag: gresskarsuppe med røde linser
“Back to basics”-gresskarsuppe som smaksettes med nesten bare sjalottløk, hvitløk, chili og ingefær – en supernydelig trio. Gresskar er jo full av god smak i seg selv, og i denne suppen kommer nok mer av denne smaken til sin rett.

Tirsdag: spagetti med tomater og hvitløk
Sykt enkelt og sykt godt.

Onsdag: squashcurry
Varmende og smakfull squashcurry med kokosmelk og quinoa.

Torsdag: asiatisk grønnsakswok
… eventuelt” en stor stekepanne med herlige asiatiske grønnsaker, tofu og ovnsbakt tofu”.

Fredag: vegansk quesadilla
Nydelig meksikansk rett der tortillaer fylles med bønner, mais, vegansk ost og godt krydra søtpotetterninger.

Lørdag: lørdagspizza
Jada, grønnsaker, belgvekster og korn er godt og flott, men av og til har jeg lyst på en skikkelig LØRDAGSPIZZA med kjøttdeig og ost. Ja, bare i vegansk variant da. Dette er en slik en.

Søndag: festtofu i kokossaus
Nydelig tofurett med nudler, sukkererter og bakt tofu i kokossaus.

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.
Følg meg gjerne på Instagram og Facebook: