rødbetesalsa hjemmelaget

Rødbetesalsa

Turn the beet around!

Rødbeter er så søte og saftige at de passer perfekt i en smakfull salsa med både chili, hvitløk og koriander. Som en bonus får du masse rød juice smittende over på skjærefjøl og hender, så du kan lure folk til å tro at du holder på å tilberede noe særdeles uvegansk istedenfor.

Rødbetesalsa er knallgodt til grillmat, men du kan også prøve det til fredagstacoen.

Rødbetesalsa

Rett tilbehør
Tema rødbeter
Forberedelser 10 minutes
Antall 1 skål
Author Mari Hult

Ingredienser

  • 2 kokte rødbeter (sous vide - eller 2 rå rødbeter som du skreller og koker)
  • 2 plommetomater
  • 1 grønn chili
  • 0,5 kinesisk hvitløk eller 1 hvitløksfedd
  • 1 appelsin
  • noen stilker koriander
  • salt

Framgangsmåte

  • Skjær rødbeter og tomater i små terninger. Finhakk chili og hvitløk. Skjær skallet av appelsinen og skjær den i mindre biter. Grovhakk koriander. 
  • Rør sammen alt det du har hakket i en bolle.
Rødbetesalsa er knallgodt til grillmat.

HER FINNER DU FLERE OPPSKRIFTER PÅ VEGANSK GRILLMAT.

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook: 

Instagram
Facebook

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *