

Rødbetesalsa
Turn the beet around!
Rødbeter er så søte og saftige at de passer perfekt i en smakfull salsa med både chili, hvitløk og koriander. Som en bonus får du masse rød juice smittende over på skjærefjøl og hender, så du kan lure folk til å tro at du holder på å tilberede noe særdeles uvegansk istedenfor.
Rødbetesalsa er knallgodt til grillmat, men du kan også prøve det til fredagstacoen.

Rødbetesalsa
Ingredients
- 2 kokte rødbeter (sous vide - eller 2 rå rødbeter som du skreller og koker)
- 2 plommetomater
- 1 grønn chili
- 0,5 kinesisk hvitløk eller 1 hvitløksfedd
- 1 appelsin
- noen stilker koriander
- salt
Instructions
- Skjær rødbeter og tomater i små terninger. Finhakk chili og hvitløk. Skjær skallet av appelsinen og skjær den i mindre biter. Grovhakk koriander.
- Rør sammen alt det du har hakket i en bolle.

HER FINNER DU FLERE OPPSKRIFTER PÅ VEGANSK GRILLMAT.
Følg meg gjerne på Instagram og Facebook:
Advert
Advert