Vegansk ukemeny: uke 26, 2021

Syv nye middagsretter til inspirasjon. 

Oppskrifter

Mandag: tomatsuppe med røde linser

I denne oppskriften bruker jeg tomatpuré og hermetiske tomater. Har du tid og anledning kan du helt fint ha i ferske tomater. De kan du enten koke eller bake i ovn, og deretter kjøre jevnt med en stavmikser eller en blender.

Tirsdag: nudler med soyakjøttboller

Nydelig thaiinspirert rett med veganske “kjøttboller”, herlig bok choi, nudler og thaibasilikum.

Nudler med pak choi og soyachunks

Onsdag: quinoabowl

Dette er en frisk og sunn quinoabowl med rødbete, edamamebønner, pære, mandler og blåbær – fargerik smaksbombe som både smaker godt og gjør godt. Og ja, forresten, den har verdens beste dressing.

quinoabowl

Torsdag: vegansk BLT med rispapirbacon

Er du glad i lange, sprø, salte baconskiver i sandwichen din? Lag en plantebasert variant med rispapir istedenfor gris! Dette er en relativt enkel prosess der du skjærer rispapir i skiver, har to og to skiver oppå hverandre, dypper dem i vann, deretter i marinade, og steker ferdig i ovn.

Vegansk BLT med rispapirbacon

Fredag: potettaco

Billig og knallgod fredagsmiddag med krydra potetbiter, mild cashewdressing, salat og tortillas.

potettaco

Lørdag: grillet blomkål med grov romescosaus

Knallgodt grillet blomkål med en smaksbombe av en saus. Gira på å grille mer? Sjekk ut hele grillarkivet på bloggen her.

blomkålbiff på grillen

Søndag: festtofu i kokossaus

Nydelig tofurett med nudler, sukkererter og bakt tofu i kokossaus.

tofu i kokossaus

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook: 

Instagram
Facebook

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *