

Vegansk ukemeny: uke 18, 2021
Mai, dere! Endelig! Dagene er så mye lysere, solen går ikke ned før det er skikkelig kveld, og alt er så grønt og fint.
Her kommer en ny ukemeny fra meg, med syv middagsforslag til uka som kommer. Håper dere finner noe som frister!
Oppskrifter
Mandag: byggotto med sopp og sprøstekt grønnkål
Bygg er kortreist, næringsrikt (har blant annet masse protein og fiber). og det er skikkelig godt. Konsistensen her blitt fastere enn ris, og mer spennende å tygge på.

Tirsdag: nudler og brokkoli i kremet tahinisaus
Lynrask middag med masse god smak. Tilsett gjerne grønnsaker du har liggende.

Onsdag: kokosris med erter
Enkel og rimelig middag med nesten overraskende mye god smak.

Torsdag: nudelsuppe med sopp, spinat og edamamebønner
Nydelig og mettende asiatisk suppe med vanvittig mye god smak.

Fredag: kikerttaco
Servér kikertblandingen med det du liker å ha til taco. Her har jeg hvetetortillas, salat, vegansk rømme og frisk koriander – fire av mine favoritter.

Lørdag: søtpotetburger
Dette er en knallgod og skikkelig saftig veggisburger med smak av India, som smaker godt med stekte båtpoteter og pitabrød til.

Søndag: fransk potetform
En nydelig bechamelsaus med sopp, vårløk, linser og hvitløk dekkes av potetstappe og gratineres i ovn.

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.
Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Youtube: