

Vegansk ukemeny: uke 16, 2021
Og vips var det på tide å planlegge neste uke!
I ukas meny får du syv varierte middagsretter, blant annet suppe, nudler, risotto og taco, med masse kjekke råvarer som søtpotet, blåbær, squash, sopp, tofu og kokosmelk. Jeg håper du finner noe som frister, lager en plan, sjekker matlageret hjemme, lager handleliste og gjør ukeshandel. Da sparer du nesten garantert penger – i tillegg er det jo smittevernvennlig.
Oppskrifter
Mandag: søtpotet- og gulrotsuppe med smak av India
Fyldig og smakfull suppe med smak av ingefær, kokos, sitron og granateple.

Tirsdag: Stekte nudler med edamamebønner
Fabelaktig og superenkel middag med nudler, sopp og edamamebønner i en nydelig asiatisk saus.

Onsdag: linserisotto med ovnsbakte grønnsaker
Nydelig og næringsrik risotto med varmende smak av Italia.

Torsdag: quinoabowl
En frisk og sunn quinoabowl med rødbete, edamamebønner, pære, mandler og blåbær, rett og slett en fargerik smaksbombe som både smaker godt og gjør godt. Og ja, forresten, den har verdens beste dressing.

Fredag: favorittaco
En supernice taco med knallgod bønnestuing, kremet cashewsaus, spicy poteter, knasende cashewnøtter og en salsa laget i hovedsak på epler. Sett fram alt på spisebordet, og fyll tortillaen med alt på en gang, eller prøv ulike kombinasjoner.

Lørdag: festtofu i kokossaus
Nydelig tofurett med nudler, sukkererter og bakt tofu i kokossaus.

Søndag: Portobello Bourguignon
En nydelig fransk gryterett med sopp, gulrøtter og spinat kokt i rødvin.

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.
Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Youtube: