Barebells coffee-shake

Barebells coffee-shake

Reklame for Barebells

Dette er en slags hybrid av iskaffe og proteinshake. Og det funker kjempegodt! Basen er isbiter laget av kaffe istedenfor vann. Disse lager jeg rett og slett når jeg har mer kaffe igjen på kannen, og ikke har lyst å drikke den opp. 4-5-6 stk. er en fabelaktig base for mange typer iskaffe.

Kaffeisbiter. Ikke så dumt.

Oppi har jeg en Barebells proteinbar, skåret i biter på forhånd. Merk at både den – og spesielt isbitene – er harde, så her anbefaler jeg å bruke en god blender som knuser isbiter bra. Skarpe kniver, kraftig motor og helt tett lokk er viktig.

Variasjonsmuligheter coffee-shake

  • Du kan fint bruke en annen Barebells oppi, jeg synes f.eks. at den veganske Salty peanut passer knallgodt med kaffesmaken.
  • Har du ikke kaffeisbiter? Kjør vanlig kaffe (helst avkjølet om du rekker det), og ha i noen vanlige isbiter.
  • Ikke glad i kaffesmaken i det hele tatt? Erstatt kaffeisbiter med frosne bananskiver.

Barebells coffee-shake

Dette er en slags hybrid av iskaffe og proteinshake. Basen er isbiter laget av kaffe istedenfor vann.

Rett drikke
Tema iskaffe
Forberedelser 5 minutes
Koke-/steketid 4 minutes
Totalt tidsbruk 9 minutes
Antall 1 glass

Ingredienser

  • 1 Barebells Hazelnut Nougat
  • 6 kaffeisbiter
  • 1,5 dl havremelk eller annen plantemelk som passer til kaffe

Framgangsmåte

  • Finn fram en god og tett blender, eventuelt food processor. (se kommentar under)
  • Skjær proteinbaren i mindre biter. Ha den i blenderen med isbiter og plantemelk.
  • Hold godt på lokket og kjør til du har en ganske jevn iskaffe-shake.
  • Nyt med en gang.

Kommentarer

Ikke alle blendere eller foodprocessorer knuser is like godt, og denne retten blir ikke bra uten at alt blir knust skikkelig. Skarpe kniver, kraftig motor og helt tett lokk er viktig.

HER FINNER DU FLERE OPPSKRIFTER MED BAREBELLS. 

Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Youtube: 

Facebook
Instagram
Youtube

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *