vegansk ukemeny

Vegansk ukemeny: uke 3, 2021

Ukens meny består av syv middagsretter der vi varierer mellom ulike smakspaletter, ulike proteinkilder og ulike type retter.

Oppskriftene er satt sammen slik at du skal få et variert næringsinnhold. Inspirasjonen på smak kommer fra både Asia, Amerika og Europa, og stort sett er det mye forskjellig å velge i. Lag 1, lag 2 eller kjør ukemenyen hele uka.

Oppskrifter

Mandag: nudelsuppe med sopp, spinat og edamamebønner

Nydelig og mettende asiatisk suppe med vanvittig mye god smak.

vegansk ramen

Tirsdag: koreanske blomkålvinger

Blomkål paneres og stekes i ovn, vendes i saus, og serveres på ris. Enkelt og supergodt!

koreanske blomkålvinger

Onsdag: indisk daal

Knallgod indisk linsestuing med masse protein.

indisk linsegryte

Torsdag: bokhvetenudler og tempeh i peanøttsaus

Dagens middag har masse grønnsaker, sprøstekt tempeh og proteinrike bokhvetenudler. Og toppen av kransekaka: en knallgod peanøttsaus.

tempeh og bokhvetenudler

Fredag: potettaco

Dette er en billig og knallgod fredagsmiddag. Kan jeg friste med taco med krydra potetbiter, mild cashewdressing, salat og tortillas?

potettaco

Lørdag: falafel med hummus og potetbåter

Dette er en kombinasjon av to av mine aller mest populære oppskrifter, falafel og hummus. Her serveres de i den formen jeg spiser dem aller oftest selv: med stekte potetbåter og pitabrød.

falafel med hummus og ptoetbåter

Søndag: fransk potetform

En nydelig bechamelsaus med sopp, vårløk, linser og hvitløk dekkes av potetstappe og gratineres i ovn.

fransk vegansk potetform

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.

Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Youtube: 

Facebook
Instagram
Youtube

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *