

Vegansk ukemeny: uke 2, 2021
Ny kjøttfri ukemeny – med syv retter som passer nydelig nå om vinteren. Velg en, velg to – eller kjør menyen hele uka.
Mandag: gulrotsuppe med linser
Helt perfekt når det er kaldt i været! Husk å lage stor porsjon, så har du til restepannekaker i morgen.

Tirsdag: gulrotsuppepannekaker // restepannekaker
Bruk suppen fra mandag til å lage disse supergode pannekakene med smak av India.

Onsdag: nudler og brokkoli i kremet tahinisaus
Lynrask middag som smaker veldig godt! Her kan du variere med ulike grønnsaker om du foretrekker det, både squash og sopp er godt her.

Torsdag: kokosris med erter
Enkel og rimelig middag med nesten overraskende mye god smak.

Fredag: favorittaco
Denne tacoen tar litt tid å forberede – det er mange elementer som skal på plass – men du får lønn for strevet i form av knallgod smak. Men – her har du lov å variere med tilbehør du synes er godt, og som kanskje er enklere for deg å lage.

Lørdag: rødbeteburger
Ingen kjøttfri ukemeny uten rødbeteburger! Dette er en supersaftig vegetarburger med rødbete, kikerter og havregryn. Server med det du liker best av burgertilbehør, alt blir godt her tror jeg. Min favoritt er ovnsstekte potetbåter, salat og vegansk hvitløksdressing.

Søndag: byggotto med sopp og sprøstekt grønnkål
Hipp hurra for bygg! En pakke byggryn koster 17,90 på Meny, der er det 550 gram som grovt regnet holder til 6 porsjoner. Bygg er kortreist, næringsrikt (har blant annet masse protein og fiber). og det er skikkelig godt. Her bruker vi det i en nydelig “byggotto” med sopp og sprøstekt grønnkål.

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.
Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Youtube: