

Risboller
Dette er kanskje min absolutte favoritt når det kommer til julesnop, og hvert år lager jeg en stor batch.
Denne varianten blir ekstra fyldig av kokosmelken, og smaken har fått et hint av kaffe.
Antall: nok til en stor kakeboks
Tid: 30 minutter
Ingredienser:
- 2,5 dl kokosmelk (ikke lett-variant)
- 1 ss sterk kaffe
- 150 g delfiafett
- 100 g melis
- 400 g melkefri bakesjokolade
- 1 pose puffet ris
Framgangsmåte:
Fyll et brett med store konfektformer eller cupcakeformer.
Ha kokosmelk, kaffe, delfiafett og melis i en stor gryte på lav temperatur. Varm forsiktig opp og rør sammen når delfiafettet har smeltet. Grovhakk sjokoladen og ha i, skru av varmen og la sjokoladen smelte. Rør alt godt sammen, og vend inn puffet ris. Vend alt godt sammen, fordel deretter blandingen i formene. Avkjøl i kjøleskapet slik at de stivner, ha dem deretter i kakeboks. Oppbevares i kjøleskap.
HER FINNER DU FLERE OPPSKRIFTER PÅ VEGANSK JULESNOP.
Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Youtube: