

Barebell chip cookies
Reklame for Barebelles
Her er en oppskrift på noen nydelige peanøttcookies med biter av Barebells salty peanut. Jeg har laget dem ganske tykke, da får de en ganske seig og god kjerne. Dersom du foretrekker sprøere cookies kan du lage litt flere, og presse dem ganske flate før steking.
Antall: 12 stk.
Tid: 45 minutter
Ingredienser:
- 2 Barebells salty peanut
- 250 g peanøttsmør
- 1 dl soyamelk (eller annen plantemelk)
- 1 dl sirup
- 3 ss olje
- 1 ts vanilje (ekstrakt eller pulver)
- 1 ts bakepulver
- 5 dl hvetemel
Framgangsmåte:
Forvarm stekeovnen til 175 grader. Kle et stekebrett med bakepapir.
Skjær proteinbarene først i to på langs, skjær deretter hver del i to på langs igjen. Kutt dem deretter opp i biter med lengder på maks en halv cm.
Visp sammen peanøttsmør, soyamelk, sirup, olje, vanilje og bakepulver i en bolle til du har en helt jevn røre. Dersom peanøttsmøret er hardt kan du smelt det litt i en gryte på lav temperatur først.
Ha i hvetemel og rør det hele sammen til du har en smidig og fin deig. Vend inn bitene fra proteinbarsene til slutt.
Ta halvannen til to spiseskjeer deig og form til en rund cookie som du presser litt ned. Disse endrer ikke fasongen noe særlig under baking, utenom at de hever seg litt.
Gjenta med all deigen og fordel utover stekebrettet.
Bak i 14-15 minutter til kantene begynner å bli gylne. Avkjøl på rist, oppbevar i lukket kakeboks.

HER FINNER DU FLERE OPPSKRIFTER MED BAREBELLS.
Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Youtube: