Vegansk ukemeny: uke 49, 2020

Nudelsuppe, blomkålvinger, thaicurry og taco – ukens meny har mange innslag fra varmere breddegrader. Helt greit i desember, det. 

Mandag: nudelsuppe med sopp, spinat og edamamebønner

Nydelig og mettende asiatisk suppe med vanvittig mye god smak.

Tirsdag: kokosris med erter

Enkel og rimelig middag med nesten overraskende mye god smak.

Onsdag: koreanske blomkålvinger

Jeg ELSKER ovnsbakt blomkål, og synes det er knallkjekt å prøve nye varianter. Dagens oppskrift er en veganisert versjon av en oppskrift på koreanske kyllingvinger.

Torsdag: thaicurry med kokebanan

Nydelig linsegryte med rød curry og kokosmelk, servert med sprøstekte kokebananer og crunchy sukkererter.

Fredag: potettaco

Billig og knallgod fredagsmiddag med krydra potetbiter, mild cashewdressing, salat og tortillas.

Lørdag: rødbeteburger

Supersaftig veggisburger med rødbeter, valnøtter og kikerter.

Søndag: fransk potetform

En nydelig bechamelsaus med sopp, vårløk, linser og hvitløk dekkes av potetstappe og gratineres i ovn. Trenger du egentlig å vite noe mer…

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.

Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Youtube: 

Facebook
Instagram
Youtube

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *