

Vegansk ukemeny: uke 49, 2020
Nudelsuppe, blomkålvinger, thaicurry og taco – ukens meny har mange innslag fra varmere breddegrader. Helt greit i desember, det.
Mandag: nudelsuppe med sopp, spinat og edamamebønner
Nydelig og mettende asiatisk suppe med vanvittig mye god smak.

Enkel og rimelig middag med nesten overraskende mye god smak.

Onsdag: koreanske blomkålvinger
Jeg ELSKER ovnsbakt blomkål, og synes det er knallkjekt å prøve nye varianter. Dagens oppskrift er en veganisert versjon av en oppskrift på koreanske kyllingvinger.

Torsdag: thaicurry med kokebanan
Nydelig linsegryte med rød curry og kokosmelk, servert med sprøstekte kokebananer og crunchy sukkererter.

Billig og knallgod fredagsmiddag med krydra potetbiter, mild cashewdressing, salat og tortillas.

Supersaftig veggisburger med rødbeter, valnøtter og kikerter.

En nydelig bechamelsaus med sopp, vårløk, linser og hvitløk dekkes av potetstappe og gratineres i ovn. Trenger du egentlig å vite noe mer…

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.
Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Youtube: