Vegansk ukemeny: uke 48, 2020

Nydelig høstmeny med masse varmende og smakfulle middager. 

Mandag: gresskarsuppe med ingefær

Nydelig suppe med gresskar, ingefær, løk, hvitløk og chili.

Tirsdag: nudler og brokkoli i kremet tahinisaus

Lynrask middag med masse god smak.

Onsdag: gresskargryte med peanøtter, kokosmelk og grønn curry

Dette er en aldeles nydelig gryte med masse god smak.

Torsdag: gresskarburger

Dette er en skikkelig restebasert burger, som du kan tilpasse veldig etter hva du har liggende.

Fredag: favorittaco

Dette er rett og slett en supernice taco med knallgod bønnestuing, kremet cashewsaus, spicy poteter, knasende cashewnøtter og en salsa laget i hovedsak på epler. Sett fram alt på spisebordet, og fyll tortillaen med alt på en gang, eller prøv ulike kombinasjoner.

Lørdag: falafel med hummus og potetbåter

Dette er en kombinasjon av to av mine aller mest populære oppskrifter, falafel og hummus, i den formen jeg spiser dem aller oftest selv: med stekte potetbåter og pitabrød.

Søndag: byggotto med sopp og sprøstekt grønnkål

Smakfull og billig søndagsmiddag, der vi lager en slags risotto med bygg istedenfor ris.

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.

Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Youtube: 

Facebook
Instagram
Youtube

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *