

Vegansk ukemeny: uke 46, 2020
Varmende ukemeny med masse kjøttfri comfort food.
Nydelig suppe med gresskar, ingefær, løk, hvitløk og chili.

Nydelig ovnsbakt tofu i en supergod peanøttsaus, servert med ris, vårløk, sesamfrø og peanøtter. Perfekt comfort food?

Onsdag: koreanske blomkålvinger
Her panerer jeg blomkåken i en røre med både løkpulver og hvitløkpulver, og det hele stekes i ovn til blomkålen er mør.
Bakt blomkål vendes i en nydelig saus med hvitløk, ingefær, soyasaus og sesamolje, og serveres på ris. Enkelt og supergodt!

En skikkelig smakfull stekt ris-variant, med krydder, dadler, urter, nøtter, kikerter, ingefær og grønnsaker.

Fredag: wraps med søtpotet og kikerter
Dette var egentlig tenkt som en matpakke-variant, men det fungerer virkelig utmerket til middag også. Knallgodt, faktisk!

Dette er en knallgod og skikkelig saftig veggisburger med smak av India, som jeg serverer med stekte båtpoteter og pitabrød.

Vegansk versjon av engelsk klassiker med panert blomkål, herlig ertepuré og pommes frites.

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.
Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Youtube: