Vegansk ukemeny: uke 46, 2020

Varmende ukemeny med masse kjøttfri comfort food. 

Mandag: gresskarsuppe

Nydelig suppe med gresskar, ingefær, løk, hvitløk og chili.

Tirsdag: tofu i peanøttsaus

Nydelig ovnsbakt tofu i en supergod peanøttsaus, servert med ris, vårløk, sesamfrø og peanøtter. Perfekt comfort food?

Onsdag: koreanske blomkålvinger

Her panerer jeg blomkåken i en røre med både løkpulver og hvitløkpulver, og det hele stekes i ovn til blomkålen er mør.

Bakt blomkål vendes i en nydelig saus med hvitløk, ingefær, soyasaus og sesamolje, og serveres på ris. Enkelt og supergodt!

Torsdag: marokkansk stekt ris

En skikkelig smakfull stekt ris-variant, med krydder, dadler, urter, nøtter, kikerter, ingefær og grønnsaker.

Fredag: wraps med søtpotet og kikerter

Dette var egentlig tenkt som en matpakke-variant, men det fungerer virkelig utmerket til middag også. Knallgodt, faktisk!

Lørdag: søtpotetburgere

Dette er en knallgod og skikkelig saftig veggisburger med smak av India, som jeg serverer med stekte båtpoteter og pitabrød.

Søndag: blomfish&chips

Vegansk versjon av engelsk klassiker med panert blomkål, herlig ertepuré og pommes frites.

vegansk fish n chips med blomkål

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.

Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Youtube: 

Facebook
Instagram
Youtube

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *