

Vegansk ukemeny: uke 45, 2020
Syv kjøttfrie favorittmiddager som passer perfekt når kveldene blir kaldere.
Mandag: nudelsuppe med sopp, spinat og edamamebønner
Eller ramen, om du vil.

Knallbillig middag med knallgode smaker.

Enkel og rimelig middag med nesten overraskende mye god smak.

Torsdag: thaicurry med kokebanan
Nydelig linsegryte med rød curry og kokosmelk, servert med sprøstekte kokebananer og crunchy sukkererter.

Superlettvint variant med masse god smak! Server kikertblandingen med det du liker å ha til taco. På bildet har jeg hvetetortillas, salat, vegansk rømme og frisk koriander – fire av mine favoritter.

Lørdag: falafel med hummus og potetbåter
Dette er en kombinasjon av to av mine aller mest populære oppskrifter, falafel og hummus, i den formen jeg spiser dem aller oftest selv: med stekte potetbåter og pitabrød.

Lite slår en supernydelig, fyldig potetsuppe med crunchy og spicy kikerter på toppen!

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.
Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Youtube: