Vegansk ukemeny: uke 44, 2020

Variert ukemeny med masse av høstens gode smaker og råvarer. 

Mandag: gresskargryte med peanøtter, kokosmelk og grønn curry

En fantastisk god curry, husk å lage stor porsjon så du har rester til tirsdagens lapper.

Tirsdag: restelapper

Rester har sjelden smakt SÅ godt! Servér disse med vegansk yoghurt naturell og mangochutney for en skikkelig luksusvariant.

Onsdag: byggotto med sopp og sprøstekt grønnkål

Middag som krysser i mange bokser dette her; godt enkelt, sunt, kortreist og billig!

Torsdag: bokhvetenudler og tempeh i peanøttsaus

Nydelig middagsrett med masse grønnsaker, sprøstekt tempeh og proteinrike bokhvetenudler i en knallgod peanøttsaus.

Fredag: potettaco

Billig og knallgod fredagsmiddag med krydra potetbiter, mild cashewdressing, salat og tortillas.

Lørdag: rødbeteburger

Nydelig burger der rødbete byr på både sødme, saftighet og ikke minst den herlige fargen.

Søndag: fransk potetform

En nydelig bechamelsaus med sopp, vårløk, linser og hvitløk dekkes av potetstappe og gratineres i ovn.

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.

Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Youtube: 

Facebook
Instagram
Youtube

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *