

Vegansk ukemeny: uke 36, 2020
Denne uken har ukemenyen fått plass til en hel del leserfavoritter! Her finner du blant annet oppskrift på marokkansk quinoasalat, tofu i peanøttsaus, “blomfish”&chips og søtpotetlasagne.
Mandag: kikert- og gresskargryte
Kjapp og nydelig indisk gryte med gresskar og kikerter.

Tirsdag: pasta med spinat og småtomater
Dette er rett og slett en vanvittig god pastarett! Pasta vendes i en smakfull spinatpesto, og ovnsbakte småtomater.

Onsdag: marokkansk quinoasalat
Denne salaten er både en fest for øyet, for musklene og for smaksløkene!

Nydelig ovnsbakt tofu i en supergod peanøttsaus, servert med ris, vårløk, sesamfrø og peanøtter.

Herlig tacovariant med ovnsstekte potetterninger og cashewkrem.

Herlig vegansk vri på engelsk klassiker – “beer battered” blomkål med pommes frites, ertestuing og sitron.

Dette er en supernydelig lasagne, der vi bruker søtpoteter istedenfor lasagneplater. De danner fine lag i retten, men først og fremst smaker de skikkelig digg når de blir ovnsbakt sammen med to sauser.

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.
Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Youtube: