Vegansk ukemeny: uke 36, 2020

Denne uken har ukemenyen fått plass til en hel del leserfavoritter! Her finner du blant annet oppskrift på marokkansk quinoasalat, tofu i peanøttsaus, “blomfish”&chips og søtpotetlasagne.

Mandag: kikert- og gresskargryte

Kjapp og nydelig indisk gryte med gresskar og kikerter.

Tirsdag: pasta med spinat og småtomater

Dette er rett og slett en vanvittig god pastarett! Pasta vendes i en smakfull spinatpesto, og ovnsbakte småtomater.

Onsdag: marokkansk quinoasalat

Denne salaten er både en fest for øyet, for musklene og for smaksløkene!

Torsdag: tofu i peanøttsaus

Nydelig ovnsbakt tofu i en supergod peanøttsaus, servert med ris, vårløk, sesamfrø og peanøtter.

Fredag: potettaco

Herlig tacovariant med ovnsstekte potetterninger og cashewkrem.

Lørdag: blomfish & chips

Herlig vegansk vri på engelsk klassiker – “beer battered” blomkål med pommes frites, ertestuing og sitron.

vegansk fish n chips med blomkål

Søndag: søtpotetlasagne

Dette er en supernydelig lasagne, der vi bruker søtpoteter istedenfor lasagneplater. De danner fine lag i retten, men først og fremst smaker de skikkelig digg når de blir ovnsbakt sammen med to sauser.

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.

Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Youtube: 

Facebook
Instagram
Youtube

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *