Ukemeny på budsjett

Middager en hel uke til to personer for 350 kroner – går det an?

Det var utfordringen jeg fikk av Forbrukerfrue på Instagram. Og med litt planlegging av oppskrifter, gjennomgang av kjøkkenskap, og en svært detaljert handleliste, så gikk det skikkelig bra! Her får du både oppskriftene jeg laget, og handlelisten. Merk at jeg hadde en del krydder og tørrvarer hjemme, så her vil det jo variere litt hva en må kjøpe inn, men om du tenker litt større rundt det (et krydderglass varer LENGE), så skal det nok fint bli 350 kroner likevel. Som en bonus holdt flere av oppskriftene til fire porsjoner, så da ble det enten middagsgjester eller rester til lunsj neste dag.

Last ned handlelisten her. 

Mandag: søtpotetburgere

Dette er en knallgod og skikkelig saftig veggisburger med smak av India, som serveres med stekte båtpoteter og pitabrød.

Tirsdag: thaicurry med kokebanan

Nydelig linsegryte med rød curry og kokosmelk, servert med sprøstekte kokebananer og crunchy sukkererter.

Onsdag: falafel med hummus og potetbåter

Dette er en kombinasjon av to av mine aller mest populære oppskrifter, falafel og hummus, i den formen jeg spiser dem aller oftest selv: med stekte potetbåter og pitabrød.

Torsdag: potetsuppe

Nydelig, fyldig potetsuppe med crunchy og spicy kikerter på toppen.

Fredag: kikerttaco

Superlettvint, superbillig og supergodt alternativ til kjøttdeig i tacoen.

Lørdag: indisk daal

Knallbillig middag med knallgode smaker.

Søndag: fransk potetform

En nydelig bechamelsaus med sopp, vårløk, linser og hvitløk dekkes av potetstappe og gratineres i ovn.

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.

Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Youtube: 

Facebook
Instagram
Youtube

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *