

Vegansk ukemeny: uke 30, 2020
Kan jeg friste med couscous, daal eller bakt søtpotet denne uka? Scroll ned for oppskrifter på disse samt fire andre nydelige veganske middagsretter.
Mandag: couscous med ovnsbakt pastinakk
Nydelig middagsrett med pastinakk i hovedrollen. Lager du stor porsjon så duger restene utmerket til lunsj dagen etterpå.

Tirsdag: stekte nudler med peanøttsaus og avokado
Superlettvint rett med masse gode smaker. Ha gjerne i ekstra grønnsaker, alt etter hva du har liggende.

Dette er en rask og enkel hverdagsmiddag med en aldeles fabelaktig dressing.

Når det kommer til indisk mat, så er dette det enkleste av det enkle. Men veldig godt altså.

Fredag: chili sin carne med bønner og bokhvete
Jeg er veldig begeistret for meksikansk mat, og synes det er spesielt gøy å lage retter uten typiske kjøtterstatninger. Det byr gjerne på nye og spennende smaker. Her lar vi den proteinrike bokhveten spille hovedrollen, og i chiligryten får den selskap av grønnsaker og bønner.

Lørdag: søtpotet- og maisburger
Nydelig texmexburger med kikerter, søtpotet, mais, chipotle og hvitløk. Smaker ekstra godt servert med nylaget guacamole.

Søndag: portobello bourguignon
En nydelig fransk gryterett med sopp, gulrøtter og spinat kokt i rødvin.

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.
Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Youtube: