Vegansk ukemeny: uke 30, 2020

Kan jeg friste med couscous, daal eller bakt søtpotet denne uka? Scroll ned for oppskrifter på disse samt fire andre nydelige veganske middagsretter.

Mandag: couscous med ovnsbakt pastinakk

Nydelig middagsrett med pastinakk i hovedrollen. Lager du stor porsjon så duger restene utmerket til lunsj dagen etterpå.

vegansk couscoussalat med ovnsbakt pastinakk oppskrift vegetarbloggen

Tirsdag: stekte nudler med peanøttsaus og avokado

Superlettvint rett med masse gode smaker. Ha gjerne i ekstra grønnsaker, alt etter hva du har liggende.

veganske vegetariske nudler med avokado oppskrift vegetarbloggen

Onsdag: grønnkålbowl

Dette er en rask og enkel hverdagsmiddag med en aldeles fabelaktig dressing.

Torsdag: lettvint daal

Når det kommer til indisk mat, så er dette det enkleste av det enkle. Men veldig godt altså.

Fredag: chili sin carne med bønner og bokhvete

Jeg er veldig begeistret for meksikansk mat, og synes det er spesielt gøy å lage retter uten typiske kjøtterstatninger.  Det byr gjerne på nye og spennende smaker. Her lar vi den proteinrike bokhveten spille hovedrollen, og i chiligryten får den selskap av grønnsaker og bønner.

Lørdag: søtpotet- og maisburger

Nydelig texmexburger med kikerter, søtpotet, mais, chipotle og hvitløk. Smaker ekstra godt servert med nylaget guacamole.

vegansk vegetarisk maisburger oppskrift vegetarbloggen

Søndag: portobello bourguignon

En nydelig fransk gryterett med sopp, gulrøtter og spinat kokt i rødvin.

Vegansk vegetarisk Bourguignon oppskrift vegetarbloggen

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.

Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Youtube: 

Facebook
Instagram
Youtube

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *