

Vegansk ukemeny: uke 20, 2020
Denne ukemenyen byr på mange av mine favoritter, blant annet kremet risotto med pesto, pasta i søtpotetsaus, potettaco og ikke minst vegansk grillmat på nasjonaldagen.
Mandag: blomkålsuppe med currysmak
Rask asiatisk middag! Denne suppen lager du på under halvtimen, og den er full av god smak.

En slags sunnere mac ‘n’ cheese om du vil.

Onsdag: kremet risotto med sopp og erter
Supergod risotto med kokosmelk og en frisk pesto på toppen.

Torsdag: rydd ut av kjøkkenskapet-panne
Just do it.

Herlig fredagstaco variant med ovnsstekte potetterninger og cashewkrem.

Lørdag: ovnsbakt søtpotetcurry
Dette er rett og slett en supergod curry, der vi har i masse godsaker som får bakes sammen i ovnen. Resultatet er nydelig smak og “restaurantcurry-konsistens”.

På nasjonaldagen synes jeg at det er veldig kjekt å grille, og heldigvis finnes det masse god grillmat uten kjøtt. Du kan velge både veganske pølser og burgere fra butikken, eller lage alt fra bunn selv. Her er noen av mine favoritter på grillmat og tilbehør:
- grillet polenta med salsa
- falafelburgere
- fajitas på grillen
- grillspyd i søtsur saus
- ovnsstekte søtpoteter
- couscous med ovnsbakt pastinakk
- creamed corn
- spicy barbecuesaus

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.
Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Youtube: