Vegansk ukemeny: uke 18, 2020

Lurer du på hva du skal ha til middag til uka? Prøv deg på denne veganske ukemenyen, da vel!

Mandag: indisk søtpotetsuppe

Fyldig og god suppe med søtpotet, kokosflak og koriander.

vegansk søtpotetsuppe oppskrift vegetarbloggen

Tirsdag: kikerter i nektarinsaus

Varmende og smaksrik indisk gryte med kikerter, nektariner, spinat og kokosmelk.

veganske kikerter i indisk nektarinsaus oppskrift vegetarbloggen

Onsdag: chana chaat

Dette er en mettende og smakfull indisk salat med kikerter og poteter. Den kan serveres kald, eller du kan frese den opp i en stekepanne med litt olje før servering.

Torsdag: restepoteter med hummus

Har du rester av poteter og kikerter liggende? Tryll dem om til “crunch”-poteter og hummus da vel!

Fredag: bakt søtpotet med tacokrydra kikerter

Nydelig ovnsbakt søtpotet serveres med pannestekte kikerter med masse krydder, most avokado, granateple og koriander. Nom nom nom!

Lørdag: vårruller med edamamebønner

Hvorfor ikke bruke lørdagskvelden på å lage hjemmelagte vårruller? Denne oppskriften er med mye god råkost, løk, edamamebønner – og kjempegod smak fra hvitløk, soyasaus, ingefær og sitron.

Søndag: rødbeterisotto med erter

Rødbeter og erter er så norsk som vi får det. De er kortreiste, næringsrike og ikke minst smakfulle, og blir brukt i massevis av tradisjonelle oppskrifter. I denne oppskriften går jeg for en mer italiensk variant, og lager en herlig “norsk” risotto. Rødbeten får koke med risen, og går nesten i oppløsning under koking, mens ertene kommer inn rett før gryten skal på bordet.

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.

Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Youtube: 

Facebook
Instagram
Youtube

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *