

Vegansk ukemeny: uke 10, 2020
Kan jeg friste med suppe, falafel, pasta eller bowl? Denne ukemenyen har masse forskjellige retter, fra ulike hjørner av verden. Håper du finner noe som inspirerer!
Mandag: søtpotet- og gulrotsuppe med smak av India
Fyldig og smakfull suppe med smak av ingefær, kokos, sitron og granateple.

Tirsdag: pasta i kremet soppsaus (videooppskrift)
Nydelig pastarett med hvitløk, sopp, pinjekjerner og masse friske urter.

Herlig rask middag med nudler, brokkoli og en aldeles fabelaktig tofu.

Torsdag: indisk curry med mais og kikerter (videooppskrift)
Lettvint gryterett som du lager på en liten halvtime.

Fredag: falafel av røde linser
Sprø på utsiden, saftige på innsiden, og fylt med masse god næring og smak. Server gjerne med ulike meze-retter, som f.eks. hummus og tabbouleh.

Lørdag: stekte nudler med peanøttsaus og avokado
Superlettvint rett med masse gode smaker, hvor du kan ha i masse ulike grønnsaker.

Nydelig hovedrett der auberginen viser seg fra sin beste side. Jeg anbefaler å servere denne varianten med potetstappe eller en risotto, sånn at du blir god og mett.

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.
Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Youtube:
Hei,jeg har akkurat lest en roman av en amerikansk forfatter Delia Owens,og hun skriver så ofte om maismuffins (opplevde selv retter m mais da vi bodde i US) spes. corndog.Har du noen oppskrifter på noe av mais/maismel? Takk for mye fristende!