Vegansk ukemeny: uke 9, 2020

Denne ukemenyen har syv varierte middagsoppskrifter, så her skal det virkelig være noe for enhver smak.

Mandag: fyldig soppsuppe (videooppskrift)

Nydelig og skikkelig mettende suppe med poteter, gulrøtter, tahini, timian og sopp.

vegansk vegetarisk soppsuppe vegetarbloggen oppskrift

Tirsdag: pasta i blomkålsaus (videooppskrift)

Koker du blomkål og kjører det i foodprocessor med krydder og litt godsaker, da får du faktisk en skikkelig fyldig og smakfull saus som passer perfekt med pasta.

Litt grovhakka nøtter (eventuelt pinjekjerner) på toppen gir ekstra crunch til retten, og vil du har i mer grønnsaker kan du fint røre dem inn med pastaen rett før servering.

vegansk pasta i blomkålsaus

Onsdag: tofu i chilisaus

Spicy tofu med løk, paprika, hvitløk og ingefær – servér med ris og en frisk salat for et fullt måltid.

vegansk vegetarisk middag med tofu i chilisaus

Torsdag: stekte nudler med edamamebønner

Fabelaktig og superenkel middag med nudler, sopp og  edamamebønner i en nydelig asiatisk saus.

Fredag: blomkål tikka masala (videooppskrift)

Godt krydra indisk klassiker med blomkål og cashewnøtter.

vegansk blomkål tikka masala oppskrift

Lørdag: gresskarfalafel

Herlige kikertboller med mynte, cashewnøtter og gresskar. 

vegansk vegetarisk gresskarfalafel med mynte oppskrift vegetarbloggen

Søndag: Portobello Bourguignon

En nydelig fransk gryterett med sopp, gulrøtter og spinat kokt i rødvin.

Vegansk vegetarisk Bourguignon oppskrift vegetarbloggen

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.

Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Youtube: 

Facebook
Instagram
Youtube

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *