

Vegansk ukemeny: uke 9, 2020
Denne ukemenyen har syv varierte middagsoppskrifter, så her skal det virkelig være noe for enhver smak.
Mandag: fyldig soppsuppe (videooppskrift)
Nydelig og skikkelig mettende suppe med poteter, gulrøtter, tahini, timian og sopp.

Tirsdag: pasta i blomkålsaus (videooppskrift)
Koker du blomkål og kjører det i foodprocessor med krydder og litt godsaker, da får du faktisk en skikkelig fyldig og smakfull saus som passer perfekt med pasta.
Litt grovhakka nøtter (eventuelt pinjekjerner) på toppen gir ekstra crunch til retten, og vil du har i mer grønnsaker kan du fint røre dem inn med pastaen rett før servering.

Spicy tofu med løk, paprika, hvitløk og ingefær – servér med ris og en frisk salat for et fullt måltid.

Torsdag: stekte nudler med edamamebønner
Fabelaktig og superenkel middag med nudler, sopp og edamamebønner i en nydelig asiatisk saus.

Fredag: blomkål tikka masala (videooppskrift)
Godt krydra indisk klassiker med blomkål og cashewnøtter.

Herlige kikertboller med mynte, cashewnøtter og gresskar.

Søndag: Portobello Bourguignon
En nydelig fransk gryterett med sopp, gulrøtter og spinat kokt i rødvin.

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.
Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Youtube: