

Vegansk ukemeny: uke 7, 2020
Ny uke, nye muligheter!
Her er syv varierte middagsforslag fra meg, forhåpentligvis noe for enhver smak.
Mandag: linsesuppe (videooppskrift)
Denne suppen er enkel å lage, ingrediensene er rimelige, den er full av gode næringsstoffer, og til tross for alle disse positive egenskapene så smaker den skikkelig godt også! Jeg elsker når vegansk mat virkelig kan krysse av i alle boksene.

Tirsdag: sticky blomkål wings (videooppskrift)
Dette er en fornøyelig rett med panert og ovnsbakt blomkål i en nydelig asiatisk saus. Det smaker både søtt, salt, ingefær og hvitløk. Retten er egentlig en smårett, men koker du opp litt ris eller nudler til fungerer den godt som hovedrett.

Disse plettene er i seg selv litt lite som hovedrett, men legger du til en god hummus og en grønn salat så blir det skikkelig bra.

Torsdag: linsegryte med sopp og gulrot
Varmende indisk krydra gryterett med linser, ris og grønnsaker.

Herlig og rask meksikansk rett med bønner, mais, chili, koriander og lime.

Hjemmelaget pizza med en nydelig urtesaus og kjempegode falafler – du savner ikke ost et sekund på denne her.

Søndag: indisk gryte med poteter og erter (videooppskrift)
Poteter og erter… Så norsk det blir omtrent, og to råvarer som vi kan spise mye mer av! De er kortreiste, næringsrike og skikkelig smakfulle. Vinn-vinn-vinn!
Her bruker jeg duoen i en herlig indisk gryterett som jeg virkelig elsker. Ved siden av anbefaler jeg ris og mangochutney, så blir det ekstra godt.

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.
Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Youtube: