Gi bort bøkene mine til jul?

Egenreklame

Har du tenkt å gi bort bøkene mine i julegave? Da kan du lese beskrivelsene mine av dem her – slik at du finner perfekt bok til perfekt mottager.

Sykt godt

Min første bok, og den med aller best oppskrifter. Dette er et komplett oppslagsverk innen vegansk matlaging, der vi beveger oss fra nybegynner til ekspert. Her finner du mat til frokost, lunsj, middag og dessert, veldig mange festkaker, og smaker fra hele verden. Du blir nok kjent med noen nye råvarer også, men får god forklaring i hva de gjør og hvor de kjøpes. Til slutt har jeg et stort kapittel med basisoppskrifter for deg som vil lage alt fra bunn, i tillegg finner du en oversikt over hvilke produkter du kan bruke for å erstatte egg og meieriprodukter i ulke oppskrifter.

Boken ble bestselger etter kort tid i salg, nå er vi faktisk på tredje opplag. I høst ble den også gitt ut i Tyskland – der heter den Vegan Krass Lecker.

Sykt godt veier 1,5 kilo, teller 115 oppskrifter (alle med bilder) og er på over 300 sider. Mye bok for pengene, med andre ord!

Bestill boken herfra. 

Sykt enkelt

Sykt enkelt er hverdagsboken – den som virkelig folk bruker. Ofte. Dette er også en stor bok som består av over 100 oppskrifter, alle med bilder til. I tillegg til oppskrifter får du en del tips til hva du kan gjøre med restene, og en opplæring i hvordan du setter sammen et godt vegansk måltid.

Alle oppskriftene kan lages på maks 30 minutter og med 10 ingredienser – som du kan kjøpe i helt vanlige dagligvarebutikker. Det er mest middager her, men også frokost, lunsj, dessert og bakst. Boken passer for alle, men er ekstra midt i blinken for småbarnsfamilier, studenter og alle som har døgn med for få timer i.

Bestill boken herfra. 

Plantebasert kosthold

Dette er en fagbok som jeg har skrevet sammen med Tanja Kalchenko (overlege) og Nina C. Johansen (mastergrad i samfunnsernæring). Her svarer vi på spørsmål som for eksempel:

  • Hvordan kan jeg spise plantebasert, og være trygg på at jeg får i meg nok næring?
  • Hvilke tilskudd trenger jeg?
  • Overlever jeg uten kjøtt og fisk?
  • Kan barn leve på mat fra planteriket?
  • Hva med gravide?
  • Hvordan lager du smakfull og næringsrik plantebasert mat?

Målet med boken er å gi leseren alle svarene på hvordan den setter sammen et fullverdig plantebasert kosthold. Vi avliver myter og gir leseren all kunnskapen den trenger. Mitt bidrag er 33 oppskrifter på frokost, lunsj, middag og søtt.

Innhold:
DEL 1: Hvorfor anbefaler vi et plantebasert kosthold
DEL 2: Hvorfor kutte ned på kjøtt, fisk og meieriprodukter
DEL 3: Hvordan sette sammen et sunt, plantebasert kosthold
DEL 4: Slik gjør du det i praksis
Ofte stilte spørsmål

Boken er på 240 sider og inneholder 181 referanser – så her får du virkelig informasjon som er forankret i forskning.

Boken kan bestilles herfra. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *