

Vegansk ukemeny: uke 43, 2019
Denne uken handler det om sopp, rotgrønnsaker og smaker fra varmere breddegrader. Perfekt høstmat, spør du meg!
Mandag: pasta i kremet soppsaus (videooppskrift)
Nydelig pastarett med hvitløk, sopp, pinjekjerner og masse friske urter.

Tirsdag: fyldig soppsuppe (videooppskrift)
Nydelig og skikkelig mettende suppe med poteter, gulrøtter, tahini, timian og sopp.

Nydelige sprøstekte grønnsakskaker med rødbete, potet, pastinakk og gulrot.

Herlig rask middag med nudler, brokkoli og en aldeles fabelaktig tofu.

Fredag: quesadilla med spicy avokadosaus
Nydelig meksikansk rett med kikerter og ruccola.

Nydelig italiensk “comfort food” med masse gode smaker. Supert når du får gjester, eller bare vil kose deg litt ekstra på lørdagskvelden.

Dette er en rett som definerer det costarikanske kjøkkenet, og den er en super inngang om du har lyst å lære å lage mat fra Costa Rica.

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.
Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Youtube: