Vegansk ukemeny: uke 43, 2019

Denne uken handler det om sopp, rotgrønnsaker og smaker fra varmere breddegrader. Perfekt høstmat, spør du meg!

Mandag: pasta i kremet soppsaus (videooppskrift)

Nydelig pastarett med hvitløk, sopp, pinjekjerner og masse friske urter.

Tirsdag: fyldig soppsuppe (videooppskrift)

Nydelig og skikkelig mettende suppe med poteter, gulrøtter, tahini, timian og sopp.

vegansk vegetarisk soppsuppe vegetarbloggen oppskrift

Onsdag: rotgrønnsakspletter

Nydelige sprøstekte grønnsakskaker med rødbete, potet, pastinakk og gulrot.

Torsdag: sticky tofu-bowl

Herlig rask middag med nudler, brokkoli og en aldeles fabelaktig tofu.

Fredag: quesadilla med spicy avokadosaus

Nydelig meksikansk rett med kikerter og ruccola.

vegansk quesadilla oppskrift

Lørdag: høstens lasagne

Nydelig italiensk “comfort food” med masse gode smaker. Supert når du får gjester, eller bare vil kose deg litt ekstra på lørdagskvelden.

vegansk grøslasagne oppskrift

Søndag: Gallo Pinto

Dette er en rett som definerer det costarikanske kjøkkenet, og den er en super inngang om du har lyst å lære å lage mat fra Costa Rica.

vegansk vegetarisk gallo pinto fra costa rica vegetarbloggen oppskrift

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.

Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Youtube: 

Facebook
Instagram
Youtube

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *