Hurra for nye veganske grønnsakspålegg!

REKLAME FOR PLANTEGO’. 

På jakt etter en enkel måte å få i deg mer grønnsaker? Eller vil du ha et naturlig pålegg til brødskiven som ikke skal erstatte noe, men bare være seg selv? Da har jeg en hyggelig nyhet til deg!

Tenk å våkne til dette fatet da.

Noe av det folk spør meg mest om – er hva veganere har på brødskiva. Butikkene er jo fulle av pålegg med kjøtt og melk og alt det der, men rene plantebaserte alternativer er sjeldnere. Vi har erstatningsproduktene for kjøttpålegg og ost, som ofte er mer på smak enn næringsinnhold, og så har vi mine favoritter – peanøttsmør, syltetøy og sjokoladepålegg. Men de går det jo ikke an å ha på brødskiven hver eneste dag i alle fall…

Det jeg har savnet er noe godt, sunt og som rett og slett smaker grønnsaker – og som ikke føles som en erstatning for noe annet. Og det har jammen meg Mills fra Grünerløkka klart å lage med merket Plantego’! Det er altså så kjekt med store merkevarer som er opptatt av bærekraft, klimavennlig mat og matsvinn – og som i tillegg klarer å lage mat som smaker godt.

Nye veganske pålegg fra Plantego’.

De tre nye påleggene fra Plantego’ har mer enn 89 prosent grønnsaker/kikerter. De har en variant med rødbete, en med grillet paprika og min favoritt med avokado (smaker som en kombinasjon av hummus og guacamole!). Alle inneholder kikerter i tillegg. Og altså: de er kjempegode! Alle smaker utmerket på grovt brød, knekkebrød, til frokost og i matpakka. Og påleggene er virkelig en enkel måte å få i seg mer grønnsaker på.

Den nye serien får du foreløpig kjøpt hos Mega, Obs!, Meny og Eurospar (står i kjøledisken), men spør gjerne etter den i andre butikker slik at de også tar den inn.

Lurer du på noe mer om produktene? Les mer her: plantego.no

Drømmefrokost med tre typer Plantego’, nybakt brød, nøtter, bær og grønnsaker.

Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Youtube: 

Facebook
Instagram
Youtube

7 Comments

 1. Åh, nam! Gleder meg til å prøve.

  1. Mari Hult

   😀

 2. De har også på Coop Extra i Bergen sentrum Likte dog ikke den med paprika, ble en litt kunstig smak for min del. Men jeg heier på denne typen mat og gleder meg veldig til å prøve de andre!

  1. Mari Hult

   Takk for tips om butikk! Det er rart – vi var fire veganere som testet dem, og to av oss likte det ene best, en det andre og den siste det tredje. Festlige de der smaksløkene 😀

   1. Haha, ikke sant! Men jeg må innrømme at den ble litt bedre i morges, mulig det måtte litt tilvenning til, også hadde jeg fersk avokado oppå paprikapålegget. Ble bedre nå!

 3. Elsker også at de ikke kommer i plastbegre!

  1. Mari Hult

   Enig! Har allerede tre nye vannglass i kjøkkenskapet nå 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *