

Vegansk ukemeny: Uke 38, 2019
Her er en høstlig ukemeny med masse inspirasjon fra Italia, Frankrike og India.
Mandag: Lettvint daal (videooppskrift)
Når det kommer til indisk mat, så er dette det enkleste av det enkle – linsestuing med løk og krydder, ekstra god om du serverer den med ris.

Tirsdag: Pasta i kremet soppsaus (videooppskrift)
Nydelig pastarett med hvitløk, sopp, pinjekjerner og masse friske urter.

Proteinrik og smakfull “risotto” med quinoa, steinsopp og spinat.

Torsdag: Søtpotet- og peanøttsuppe
Dette er en nærmest silkemyk suppe med masse god smak fra søtpotet (og litt fra peanøtter og kokosmelk). Vi har i litt quinoa som koker sammen med søtpoteten.

Herlige kikertboller med mynte, cashewnøtter og gresskar.

Lørdag: Blomkålvinger med tahinisaus
Denne oppskriften er en slik idé. Jeg elsker krydret og ovnsbakt blomkål, jeg elsker tahini, persille, granateple… Mye kjærlighet i god mat ja! Så uansett, her har jeg kombinert mange av kjærlighetene mine, og resultatet ble rett og slett utrolig godt.

Søndag: Portobello Bourguignon
En nydelig fransk gryterett med sopp, gulrøtter og spinat kokt i rødvin.

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.
Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Youtube: