Vegansk ukemeny: Uke 38, 2019

Her er en høstlig ukemeny med masse inspirasjon fra Italia, Frankrike og India.

Mandag: Lettvint daal (videooppskrift)

Når det kommer til indisk mat, så er dette det enkleste av det enkle – linsestuing med løk og krydder, ekstra god om du serverer den med ris.

Tirsdag: Pasta i kremet soppsaus (videooppskrift)

Nydelig pastarett med hvitløk, sopp, pinjekjerner og masse friske urter.

Onsdag: Quinoarisotto

Proteinrik og smakfull “risotto” med quinoa, steinsopp og spinat.

Torsdag: Søtpotet- og peanøttsuppe

Dette er en nærmest silkemyk suppe med masse god smak fra søtpotet (og litt fra peanøtter og kokosmelk). Vi har i litt quinoa som koker sammen med søtpoteten.

vegansk vegetarisk søtpotetsuppe oppskrift

Fredag: Gresskarfalafel

Herlige kikertboller med mynte, cashewnøtter og gresskar.

vegansk vegetarisk gresskarfalafel med mynte oppskrift vegetarbloggen

Lørdag: Blomkålvinger med tahinisaus

Denne oppskriften er en slik idé. Jeg elsker krydret og ovnsbakt blomkål, jeg elsker tahini, persille, granateple… Mye kjærlighet i god mat ja! Så uansett, her har jeg kombinert mange av kjærlighetene mine, og resultatet ble rett og slett utrolig godt.

veganske vegetariske blomkålvinger med tahinisaus oppskrift vegetarbloggen

Søndag: Portobello Bourguignon

En nydelig fransk gryterett med sopp, gulrøtter og spinat kokt i rødvin.

Vegansk vegetarisk Bourguignon oppskrift vegetarbloggen

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.

Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Youtube: 

Facebook
Instagram
Youtube

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *