Her er årets Vegan Weekend-utstillere

Alle foto: Margit Selsjord

Til helgen er det endelig tid for Vegan Weekend i Sandnes – årets høydepunkt for veggiser i Stavanger-regionen! Det er altså så digg å gå inn på hotell Quality Residence i Sandnes på fredag kveld, og bli i veganbobla til langt utpå søndagen at jeg har ikke ord. Masse fine folk, god mat, kjekke stander og ikke minst faglig påfykk. Festivalen satser nemlig virkelig på et sterkt faglig program, og det er superinspirerende å gå på foredrag synes jeg. Les mer om hvem som kommer her. Alle foredragene er faktisk gratis, men du må registrere deg på forhånd. Det gjør du her: veganweekend.no

I løpet av helgen disker hotellet vi er på opp med flere fullveganske måltider, både frokost, lunsj og middag. Les mer om de ulike pakkene her. 

Og så utstillerne da. Kanskje det gøyeste med alle festivaler? I år har 20 utstillere meldt seg på, og her finner du blant annet organisasjoner, butikker og ikke minst mat. For eksempel skal Delizia selge iskrem, cookies, samosas og falafel. Fristelse melder at de skal ha med masse godt og nytt – blant annet deres American Soft Ice Cream i vegansk versjon, og sommerens hit Red Velvet Bubble Wafle. De serverer også soya frappe og kaker.

Bønnespiren kommer også, med litt ulikt utvalg – blant annet cupcakes, seitan, sandwicher og forhåpentligvis makroner (!). Greek Food skal selge dolmades – vinblader fylt med ris og grønnsaker, servert med hummus og pita. De kommer også til å ha med seg noen smaksprøver. Smaksprøver får du også hos Adez, som lager plantebaserte smoothies laget av frø og frukt, uten tilsatt sukker.

Festivalen er alltid superfin, med skikkelig masse gode folk og fantastisk stemning. Jeg håper å se mange av dere der!

Utstillere Vegan Weekend 2019

 • Fristelse Cafe
 • Delizia
 • Dirty
 • Chakra og Lindis naturprodukter
 • Anne Sofie Meling (yoga og massasje på Luraklinikken)
 • Greek Food
 • Dyrebeskyttelsen Nord-Jæren
 • Norsk Vegansamfunn
 • Xoco
 • Vegan Nails by Camilla
 • Frisk forlag
 • Eroma
 • Nettverk for dyrs frihet
 • DNT Edru Livsstil
 • Pryd (kun søndag)
 • NOAH
 • Bønnespiren
 • Balanceoil
 • MDG Stavanger
 • Adez
 • Youganic

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *