Vegansk ukemeny: uke 35, 2019

Syv lettvinte og smakfulle kjøttfrie middager som passer perfekt nå når det går mot høst.

Mandag: stekte nudler med peanøttsaus og avokado

Superlettvint rett med masse gode smaker.

veganske vegetariske nudler med avokado oppskrift vegetarbloggen

Tirsdag: pastinakksuppe med hasselnøtter

Dette er en fyldig, kremet suppe med nydelig smak av pastinakk og potet, som toppes med rista hasselnøtter og grønnkålchips.

Onsdag: bønnegryte fra Jamaica

Nydelig gryterett med poteter og hjemmelaget krydderblanding.

Torsdag: grønnsaker i søtsur saus

Dette er en god, “gammeldags” søtsur saus som kan kombineres med blant annet kikerter, edamamebønner og sprøstekte tofubiter.

vegansk søtsur saus vegetarbloggen oppskrift

Fredag: gulrot- og maisfalafel

Falafelvariant med gulrøtter, chili og mais – perfekt alternativ til fredagstacoen. De smaker nemlig litt meksikansk disse her, for å være ærlig, og de passer utmerket med ris, salat, tomatsalsa og guacamole. Eventuelt sriracha.

vegansk falafeloppskrift med mais og gulrot vegetarbloggen

Lørdag: blomkålvinger med pistasj

Ovnsbakte blomkålbuketter er supergodt, og her får de selskap av den nydelige smaken av pistasjnøtter. Skikkelig lørdagskos!

veganske blomkålvinger med pistasjnøtter

Søndag: pasta med kremet soppsaus

I serien retter jeg aldri blir lei av: pasta med kremet soppsaus. Gjerne med hvitløk. Ekstra gjerne med næringsgjær. I denne varianten bruker vi en kombinasjon av tørket sopp og fersk sopp, som gir god dybde i smaken.

vegansk pastarett oppskrift vegetarbloggen

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.

Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Youtube: 

Facebook
Instagram
Youtube

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *