

Vegansk ukemeny: uke 35, 2019
Syv lettvinte og smakfulle kjøttfrie middager som passer perfekt nå når det går mot høst.
Mandag: stekte nudler med peanøttsaus og avokado
Superlettvint rett med masse gode smaker.

Tirsdag: pastinakksuppe med hasselnøtter
Dette er en fyldig, kremet suppe med nydelig smak av pastinakk og potet, som toppes med rista hasselnøtter og grønnkålchips.

Onsdag: bønnegryte fra Jamaica
Nydelig gryterett med poteter og hjemmelaget krydderblanding.

Torsdag: grønnsaker i søtsur saus
Dette er en god, “gammeldags” søtsur saus som kan kombineres med blant annet kikerter, edamamebønner og sprøstekte tofubiter.

Fredag: gulrot- og maisfalafel
Falafelvariant med gulrøtter, chili og mais – perfekt alternativ til fredagstacoen. De smaker nemlig litt meksikansk disse her, for å være ærlig, og de passer utmerket med ris, salat, tomatsalsa og guacamole. Eventuelt sriracha.

Lørdag: blomkålvinger med pistasj
Ovnsbakte blomkålbuketter er supergodt, og her får de selskap av den nydelige smaken av pistasjnøtter. Skikkelig lørdagskos!

Søndag: pasta med kremet soppsaus
I serien retter jeg aldri blir lei av: pasta med kremet soppsaus. Gjerne med hvitløk. Ekstra gjerne med næringsgjær. I denne varianten bruker vi en kombinasjon av tørket sopp og fersk sopp, som gir god dybde i smaken.

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.
Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Youtube: