

Vegansk ukemeny: Uke 34, 2019
Ukens meny består av syv varierte oppskrifter på lettvint og smakfull veganmat – noe for enhver smak håper jeg.
Mandag: Stekte nudler med edamamebønner
Fabelaktig og superenkel middag med nudler, sopp og edamamebønner i en nydelig asiatisk saus.

Tirsdag: Tomatsuppe med pesto (videooppskrift)
Rask og lettvint tomatsuppe, som er uendelig mye bedre enn pulvervarianten.

Onsdag: Tofu i søtsur saus (videooppskrift)
Stekt og salta tofu serveres med grønnsaker, ris og en tykk, søt og sur saus.

Torsdag: Marokkansk kikertgryte
Herlig gryterett med marokkansk krydderblanding, dadler, tomater, squash og cashewnøtter, servert med couscous og granateple.

En skikkelig sunn, varmende og totalt annerledes vri på fredagstacoen! Men god – det er den.

Lørdag: Stekepannelasagne (videooppskrift)
Lettvint lasagne uten stekeovn! I tillegg trenger du ikke mer enn én gryte eller panne. Dette er skikkelig enkelt og godt.

Nydelige og proteinrike vegetarburgere med linser og quinoa.

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.
Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Youtube: