Vegansk ukemeny: Uke 34, 2019

Ukens meny består av syv varierte oppskrifter på lettvint og smakfull veganmat – noe for enhver smak håper jeg.

Mandag: Stekte nudler med edamamebønner

Fabelaktig og superenkel middag med nudler, sopp og  edamamebønner i en nydelig asiatisk saus.

Tirsdag: Tomatsuppe med pesto (videooppskrift)

Rask og lettvint tomatsuppe, som er uendelig mye bedre enn pulvervarianten.

Onsdag: Tofu i søtsur saus (videooppskrift)

Stekt og salta tofu serveres med grønnsaker, ris og en tykk, søt og sur saus.

bilde av tofu i søtsur saus

Torsdag: Marokkansk kikertgryte

Herlig gryterett med marokkansk krydderblanding, dadler, tomater, squash og cashewnøtter, servert med couscous og granateple.

Fredag: Potet- og bønnesuppe

En skikkelig sunn, varmende og totalt annerledes vri på fredagstacoen! Men god – det er den.

vegansk potet- og bønnesuppe vegetarbloggen oppskrift

Lørdag: Stekepannelasagne (videooppskrift)

Lettvint lasagne uten stekeovn! I tillegg trenger du ikke mer enn én gryte eller panne. Dette er skikkelig enkelt og godt.

bilde av vegansk lasagnepanne

Søndag: Quinoaburgere

Nydelige og proteinrike vegetarburgere med linser og quinoa.

veganske sliders oppskrift

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.

Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Youtube: 

Facebook
Instagram
Youtube

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *