

Vegansk ukemeny: Uke 33, 2019
Ukens meny er perfekt for de som er litt nye med vegansk mat, og trenger noe enkelt med gode forklaringer. Fem av syv oppskrifter har videoforklaring, og alle er relativt enkle, med ingredienser det er lett å få tak i.
Mandag: Pasta med edamameragu (videooppskrift)
Nydelig pastarett med proteinrike edamamebønner. Lettvint og kjapp start på uka.

Herlig rask middag med nudler, brokkoli og en aldeles fabelaktig tofu.

Onsdag: Peanøttcurry med poteter og kikerter (videooppskrift)
Herlig indisk rett med poteter og kikerter, som lett kan varieres med det du har i skapet, både andre grønnsaker og andre belgfrukter.

Torsdag: Kremet pastasalat med soltørket tomat
Lettvint basisoppskrift på kremet pastasalat som kan utvides med for eksempel ulike grønnsaker eller stekt tofu.

Fredag: Linsetaco (videooppskrift)
I denne varianten steker vi hele tacofyllet sammen i panna – her har vi både linser, nøtter, grønnsaker og masse krydder. Resultatet er en skikkelig god miks som krever veldig lite tilbehør.

Lørdag: Vegansk katsu curry (videooppskrift)
Grønnsaker paneres og stekes, og serveres med en supergod karrisaus.

Søndag: Potetburgere med quinoa (videooppskrift)
Disse burgerne smaker skikkelig godt av potet, de er myke inni og knaser godt i kantene. Her har jeg bare smaksatt dem med hvitløk, persille, salt og pepper, men her er det virkelig rom for å variere. Hva med en meksikansk krydderblanding, eller noen indiske smaker? Prøv deg fram med det du liker best!

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.
Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Youtube: