Potetburgere med quinoa

Hallo så godt! Disse burgerne smaker skikkelig godt av potet, de er myke inni og knaser godt i kantene. Her har jeg bare smaksatt dem med hvitløk, persille, salt og pepper, men her er det virkelig rom for å variere. Hva med en meksikansk krydderblanding, eller noen indiske smaker? Prøv deg fram med det du liker best!

Antall: 4 stk
Tid: 35 minutter

Ingredienser:

  • 3 store poteter
  • 1,25 dl ukokt quinoa
  • 0,5 kinesisk hvitløk
  • 1 kvast persille
  • salt og pepper
  • olje til steking

Framgangsmåte:

Skrell potetene og skjær dem i terninger. Kok dem møre i lettsaltet vann. Sil av vannet og avkjøl dem noe.

Tilbered quinoa etter anvisning på pakken. Finhakk hvitløk og persille.

Ha potetene i en bolle og mos dem godt med en gaffel. Rør inn quinoa, hvitløk, persille, salt og pepper og lag en deig. Form til ca 4 burgere. Er massen for løs kan du redde den med en spiseskje mel.

Stek i panne på medium/høy varme i 5-6 minutter på hver side.

HER FINNER DU FLERE VEGANSKE BURGEROPPSKRIFTER. 

Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Youtube: 

Facebook
Instagram
Youtube

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *