

Potetburgere med quinoa
Hallo så godt! Disse burgerne smaker skikkelig godt av potet, de er myke inni og knaser godt i kantene. Her har jeg bare smaksatt dem med hvitløk, persille, salt og pepper, men her er det virkelig rom for å variere. Hva med en meksikansk krydderblanding, eller noen indiske smaker? Prøv deg fram med det du liker best!

Antall: 4 stk
Tid: 35 minutter
Ingredienser:
- 3 store poteter
- 1,25 dl ukokt quinoa
- 0,5 kinesisk hvitløk
- 1 kvast persille
- salt og pepper
- olje til steking
Framgangsmåte:
Skrell potetene og skjær dem i terninger. Kok dem møre i lettsaltet vann. Sil av vannet og avkjøl dem noe.
Tilbered quinoa etter anvisning på pakken. Finhakk hvitløk og persille.
Ha potetene i en bolle og mos dem godt med en gaffel. Rør inn quinoa, hvitløk, persille, salt og pepper og lag en deig. Form til ca 4 burgere. Er massen for løs kan du redde den med en spiseskje mel.
Stek i panne på medium/høy varme i 5-6 minutter på hver side.

HER FINNER DU FLERE VEGANSKE BURGEROPPSKRIFTER.
Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Youtube: