Nytt bokprosjekt!

Reklame for egen bok

Nok en gang har jeg jobbet med noe jeg har holdt hemmelig for dere. Det er egentlig ikke verre enn at jeg nekter å være en av disse “supert møte, spennende avtale, gleder meg til å fortelle”-bloggerne, så derfor venter jeg med å avsløre noen ting som helst til alt er klappet og klart. Men nå altså. Avsløring. Hør bare her:

I høst kommer den første boken om plantebasert kosthold på norsk, skrevet av fagpersoner, ut på Frisk forlag. Og jeg er med! Sammen med overlege Tanja Kalchenko og master i ernæring Nina C. Johansen gir jeg ut boken Plantebasert kosthold i september.

Her kan du forhåndsbestille boken!  NB: bruk rabattkoden “gladegriser” fram til mandag 1. juli for å få 100 kroner i rabatt.

Her finner du alt du noen gang har lurt på angående hvordan du kan spise plantebasert, og få i deg alt du trenger. Hvordan legger du om, hva gjør du om du er gravid, hva gir du til barn, ammende, eldre? Hva hvis du trener?

Målet med boken er å hjelpe alle til å få et fullverdig, næringsrikt og ikke minst smakfullt plantebasert kosthold. Tanja og Nina er virkelig eksperter på akkurat dette, men i tillegg til faglige råd ville de ha med en praktisk del. Oppskrifter. Og der kom jeg inn i bildet.

Boken inneholder 33 oppskrifter, som dere helt tydelig vil kjenne igjen min signatur på. Det er enkelt, lettvint, godt og med et par overraskelser. Næringsinnhold oppgis på alle oppskriftene utenom på dessertene. Hallo. I prosessen har jeg blitt mer utfordret enn noen gang tidligere. Tanja og Nina har gitt meg begrensninger på råvarer – de brenner nemlig sterkt for at du skal kunne leve fullverdig som veganer på mat som vokser i Norge. Jeg har også fått klare instrukser på kombinasjon av matvaregrupper samt næringsinnhold i oppskriftene, og på toppen av dette har jeg jo et hjerte for å lage bitte litt pretensiøse greier mens jeg er i gang.

Og det som er gøy, er at med begrensninger blir jeg mer kreativ! En lang prosess med fram og tilbake startet en gang før jul, og kom i mål da vi hadde fotohelg i mai. Jeg grudde meg faktisk skikkelig til å vise frem de ferdige oppskriftene til resten av gjengen, men tilbakemeldingene på både smak og fremgangsmåte var over all forventning!

Så hva kan dere vente dere av mat i Plantebasert kosthold? Jo her blir det frokost, lunsj, middag og søtsaker. Smaker fra Norge, men også fra Italia, Mexico og Midtøsten. Jeg har laget pannekaker, supper, vafler, gryteretter, masse pålegg, pasta, cookies og smuldrepai. Blant annet. Resten får dere nesten bare vente på, eller sjekke ut forlaget sine nettsider… Boken lanseres 6. september, forhåndsbestiller du får du den 1. september.

Her kan du forhåndsbestille boken!  NB: bruk rabattkoden “gladegriser” fram til mandag 1. juli for å få 100 kroner i rabatt.

6 Comments

 1. Stilig. Bok er nå bestilt.

  1. Mari Hult

   Stas! Håper du blir fornøyd 🙂

 2. Så spennede! Du er jammen en driftig dame! Digger oppskriftene dine, denne skal jeg kjøpe ☺️

  1. Mari Hult

   Tusen takk for det! Håper du liker den 🙂

 3. Vigdis Kjelseth

  Gleder meg allerede til å kjøpe 3 eksemplarer slik at flere av mine får svar på spørsmål om hvordan man sikrer at man får i seg alt man trenger på et plantebasert kosthold. Veldig moro å følge deg og lage mat etter dine oppskrifter. Du er en stor inspirasjon. Takk for at du gjør akkurat det du gjør.

  1. Mari Hult

   ÅÅÅÅ WOW! For en koselig tilbakemelding å få! Tusen takk for det 😀 😀

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *