

Vegansk ukemeny: Uke 23, 2019
Ny uke – mer mat! På denne ukemenyen har jeg satt sammen litt for alle (håper jeg), så her er det bare å klikke seg gjennom og begynne planleggingen.
Fyldig og god, og relativt tradisjonell blomkålsuppe. Utrolig mye bedre enn pulvervarianten.

Tirsdag: Superenkel mac and cheese (videooppskrift)
En av mine amerikanske comfort food-favoritter, der vi lager den nydelige “ostesausen” av cashewnøtter.

Onsdag: Marokkansk kikertgryte
Herlig gryterett med marokkansk krydderblanding, dadler, tomater, squash og cashewnøtter, servert med couscous og granateple.

Rykende varm pasta vendt i en nylaget pesto er noe av det beste som finnes. Dette her er skikkelig smakfull og ukomplisert mat, der du omtrent bare trenger en gryte og en foodprocessor.

Fredag: Linsetaco (videooppskrift)
Herlig taco der vi steker fyllet sammen i panna – her har vi både linser, nøtter, grønnsaker og masse krydder. Resultatet er en skikkelig god miks som krever veldig lite av annet tilbehør.

Lørdag: Linsesliders med smak av Midtøsten
Nydelige veganske miniburgere med masse god smak! Sprø på utsiden og saftige inni. Disse fungerer både i panne og på grill.

Søndag: Pastagrateng med tomat og spinat (videooppskrift)
Lettvint og ooooh så god pastagrateng for når du ikke ønsker å tilbringe hele søndagen på kjøkkenet.

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.
Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Youtube: