

Vegansk ukemeny: Uke 21, 2019
Ny uke, ny meny! Her har du syv veganske middagsretter til inspirasjon for den kommende uken.
Mandag: Pasta med kremet soppsaus
Nydelig pastarett med sopp, spinat og squash i en cashewkremet saus. Bruk gjerne andre grønnsaker i om du foretrekker det.

Tirsdag: Thailandsk gulrotsuppe
Fyldig og veldig mettende suppe med rød curry, kokosmelk, peanøtter og koriander.

Onsdag: Blomkålvinger med pistasj
Herlig panert og ovnsbakt blomkål, toppet med dressing, pistasjnøtter, persille og chiliflak.

Herlig og lettvint indisk middag med quinoa og søtpotet.

Fredag: Quesadilla med spicy avokadosaus
En liiiten vri på fredagstacoen med denne herlige quesadillaen med avokado, kikerter og ruccola.

Har du hvetetortillas igjen fra middagen i går? Tryll dem om til herlige minipizzaer!

Søndag: Bønnegryte fra Jamaica
Herlig bønnegryte med poteter og hjemmelaget krydderblanding. Mmm så godt!

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.
Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Youtube: