Vegetarbloggen X Los Tacos

Dette er skikkelig kult synes jeg! Sammen med Los Tacos har jeg utviklet en kjøtterstatning som du snart får kjøpt i alle deres seks restauranter.

Vegansk “tacokjøtt” utviklet i samarbeid med Los Tacos.

Jeg reiser mye, og er ofte på let etter kjapp vegansk mat rundt omkring i landet. Vet jeg at byen har en Los Tacos så legges ofte lunsjen dit, da jeg vet at de har en kjempegod burrito med bønner, ris, grønnsaker og salsa. Elsker når du raskt kan få mat som smaker godt, metter bra, men som du ikke trenger å booke og planlegge lang tid i forveien.

Men nå vet dere, nå vil de utvide tilbudet til alle som liker vegansk mat, og sammen har vi jobbet for å finne det perfekte kjøttalternative som kan brukes i både burritos og tacos. Vi ville lage noe uten soya, uten nøtter, vegansk (selvsagt), med masse protein, umami og smak, og med en konsistens som passer perfekt i en burrito. Og det – det mener vi at vi har fått til!

Dette smaker skikkelig, skikkelig godt rett og slett. Vi har allerede testet det ut på en festival, og fikk fantastiske tilbakemeldinger fra publikum. Skikkelig stas!

Vårt veganske “tacokjøtt” kommer i løpet av neste uke på menyen i alle Los Tacos, og på Oslo vegetarfestival ruller de inn food trucken sin og serverer litt mindre varianter – slik at så mange som mulig skal få lyst til å teste det ut.

Dette gleder jeg meg veldig, veldig til dere skal få smake på, og ikke minst gleder jeg meg veldig til å ha en rett jeg selv virkelig har lyst til å spise lett tilgjengelig i seks norske byer.

1 Comment

  1. hva er det laget av? Spennende! 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *