Vegansk ukemeny: Uke 19, 2019

Ukens meny er heftig inspirert av Italia, Frankrike og noen asiatiske land – sommerlige og varmende smaker, med andre ord. Vel bekomme!

Mandag: Kremet potetsuppe

Herlig fransk suppe med masse god smak av vårløk, spinat, hvitløk og potet.

vegansk vegetarisk kremet potetsuppe oppskrift

Tirsdag: One pot thai pasta

En herlig miks av grønnsaker, curry, kokosmelk, peanøtter og pasta – og retten er klar på 15 minutter!

vegansk one pot thai pasta oppskrift

Onsdag: Indisk gryte med søtpotet, spinat og kikerter

Spinat! Brokkoli! Kikerter! Søtpotet! Peanøttsmør!

vegansk indisk curry oppskrift

Torsdag: Ratatouille á la Remy

En fransk skatt med squash og aubergine i tomatsaus.

Fredag: Balinesisk curry

En festrett med hjemmelaget currypaste.

Lørdag: Lasagne med blomkålsaus og grønnsaker

Ekstra sunn grønnsakslasagne med blomkål, sopp, nøtter og tomater. Smaken er aldeles super, og retten passer fabelaktig som kosemåltid på lørdagskvelden.

vegansk lasagne oppskrift

Søndag: Kremet daal

Jepp, dette er en indisk linsegryte som er mer enn god nok til å serveres som søndagsmiddag! Kokosmelk gjør den ekstra fyldig, og kort oppsummert sier alle jeg har servert denne til at de elsker den.

vegansk indisk kremet daal oppskrift

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.

Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Youtube: 

Facebook

Instagram 

Youtube

2 Comments

  1. Jenni Martin

    Yum!

    1. Mari Hult

      Takk!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *