

Vegansk ukemeny: Uke 19, 2019
Ukens meny er heftig inspirert av Italia, Frankrike og noen asiatiske land – sommerlige og varmende smaker, med andre ord. Vel bekomme!
Herlig fransk suppe med masse god smak av vårløk, spinat, hvitløk og potet.

En herlig miks av grønnsaker, curry, kokosmelk, peanøtter og pasta – og retten er klar på 15 minutter!

Onsdag: Indisk gryte med søtpotet, spinat og kikerter
Spinat! Brokkoli! Kikerter! Søtpotet! Peanøttsmør!

Torsdag: Ratatouille á la Remy
En fransk skatt med squash og aubergine i tomatsaus.

En festrett med hjemmelaget currypaste.

Lørdag: Lasagne med blomkålsaus og grønnsaker
Ekstra sunn grønnsakslasagne med blomkål, sopp, nøtter og tomater. Smaken er aldeles super, og retten passer fabelaktig som kosemåltid på lørdagskvelden.

Jepp, dette er en indisk linsegryte som er mer enn god nok til å serveres som søndagsmiddag! Kokosmelk gjør den ekstra fyldig, og kort oppsummert sier alle jeg har servert denne til at de elsker den.

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.
Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Youtube:
Yum!
Takk!