Vegansk ukemeny: Uke 18, 2019

Det er skikkelig vår i luften, og da er det godt med vårlig mat, synes jeg. Og hva mener jeg med det?

Jo, friske ingredienser som nektarin, sukkererter og mango. En pastasalat som kan nytes både kald og varm, og ikke minst krydder fra varmere breddegrader som minner oss på at sommeren er rett rundt hjørnet. Vel bekomme!

Mandag: Nektarinsalat med spicy blomkål

En nydelig og mettende middagssalat med frisk smak av nektarin, herlig sprøstekt blomkål og proteinrike kikerter.

vegansk nektarinsalat vegetarbloggen oppskrift

Tirsdag: Linsesuppe med sukkererter

Stikk på en asiatisk matvarebutikk (eller en godt assortert dagligvarebutikk), og kjøp ingefær, kaffirlimeblader og sitrongress – og plutselig lager du en autentisk thaisuppe på ditt eget kjøkken.

vegansk vegetarisk linsesuppe vegetarbloggen oppskrift

Onsdag: Kremet pastasalat med brokkoli og paprika

Server salaten med litt godt brød til, så blir det et skikkelig bra måltid.

vegansk vegetarisk vegetarbloggen kremet pastasalat oppskrift

Torsdag: Dal Makhani

Knallgod, sunn og ikke minst lettvint indisk linsestuing.

Fredag: Taco med spicy kikerter og mango

Krydra og sprøstekte kikerter, nydelig mangosalsa, guacamole og aioli – alt sammen servert i en taco. What’s not to like?

vegansk kikerttaco oppkrift

Lørdag: Samosaburgere

Nydelige indiske burgere med kikerter, poteter og koriander.

veganske samosaburgere vegetarbloggen oppskrift

Søndag: Pasta stroganoff

Pasta og sopp servert i en herlig urtesaus. Flott søndagsmiddag!

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.

Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Youtube: 

Facebook

Instagram 

Youtube

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *