

Vegansk ukemeny: Uke 18, 2019
Det er skikkelig vår i luften, og da er det godt med vårlig mat, synes jeg. Og hva mener jeg med det?
Jo, friske ingredienser som nektarin, sukkererter og mango. En pastasalat som kan nytes både kald og varm, og ikke minst krydder fra varmere breddegrader som minner oss på at sommeren er rett rundt hjørnet. Vel bekomme!
Mandag: Nektarinsalat med spicy blomkål
En nydelig og mettende middagssalat med frisk smak av nektarin, herlig sprøstekt blomkål og proteinrike kikerter.

Tirsdag: Linsesuppe med sukkererter
Stikk på en asiatisk matvarebutikk (eller en godt assortert dagligvarebutikk), og kjøp ingefær, kaffirlimeblader og sitrongress – og plutselig lager du en autentisk thaisuppe på ditt eget kjøkken.

Onsdag: Kremet pastasalat med brokkoli og paprika
Server salaten med litt godt brød til, så blir det et skikkelig bra måltid.

Knallgod, sunn og ikke minst lettvint indisk linsestuing.

Fredag: Taco med spicy kikerter og mango
Krydra og sprøstekte kikerter, nydelig mangosalsa, guacamole og aioli – alt sammen servert i en taco. What’s not to like?

Nydelige indiske burgere med kikerter, poteter og koriander.

Pasta og sopp servert i en herlig urtesaus. Flott søndagsmiddag!

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.
Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Youtube: