

Resept-Øystein åpner ny restaurant i Stavanger
Endelig får Stavanger en ny plantebasert restaurant! Bellies åpner i østre bydel i løpet av året*.

Ryktene har gått, vi har håpet, ventet, kanskje mast litt, og endelig er det bekreftet: restaurantstavanger får et nytt og fabelaktig tilskudd på stammen! Dette gleder jeg meg helt vilt til, og det bør hele Stavanger gjøre, såvel som veggiser over hele landet. Det er nemlig en skikkelig skatt som er på vei.
Restauranten blir vegansk, men veldig langt fra en typisk veganrestaurant. Foreløpig holder Øystein kortene sånn passe tett til brystet, men røper at det blir skikkelig mat for magen, vedfyrt ovn, ville vekster, rågodt, kveldsåpent, meze og ikke minst fermenterte sauser (Øystein er faktisk med i crewet som gir oss Midsummer hot sauce).
For dere som ikke kjenner til Øystein, så kan jeg nevne at han er et av mine største og første forbilder innen vegansk matlaging. Det er blant annet han som komponerte den populære nøttesteken som vi spiser til jul hvert år!

Vil du holde deg oppdatert? Legg Bellies til på Facebook og Instagram, for å få informasjon om åpning, meny og folket bak først av alle:
Facebook.com/bellies.no
Instagram.com/bellies_no
*Åpningen blir forhåpentligvis i høst, og adressen er Pedersgaten 130, gamle Union canning, for de lokalkjente.

Ønsker å kunne bestille bord lørdag 24 november for 10 stk. Telefonnummeret var ikke i bruk sies det ?
Sjekk ut bellies.no 🙂