Vegansk ukemeny: Uke 17, 2019

Påsken er over, og hverdagen tilbake. Heldigvis trenger ikke middagene å være kjedelige av den grunn! Her er en litt forkortet ukemeny med godsaker til å få oss gjennom de neste seks dagene.

Tirsdag: Squashsuppe

Vi henter oss inn igjen etter påsken med denne krema suppen med vårlig smak av squash.

vegansk kremet suppe med squash oppskrift vegetarbloggen

Onsdag: Pastagrateng med sopp og brokkoli

Rask og supergod middagsgrateng med kremete saus.

vegansk pastagrateng med sopp og brokkoli oppskrift

Torsdag: Grønn nudelsuppe

Kjapt og godt alternativ til nudler med krydderblanding. Har du tid og lyst så kan du spe på med noen stekte tofuterninger i suppen, og både bønnespirer, edamamebønner og revet gulrot passer godt inn.

vegansk grønn nudelsuppe oppskrift

Fredag: Tostadas med spicy kikertfyll

Sprøstekte maistortillas toppes med salat, tomatbiter, en herlig krydret blanding av kikerter og nøtter, og på toppen av det hele: hjemmelaget guacamole. Dette er et skikkelig supert alternativ til den vanlige fredagstacoen.

veganske tostadas oppskrift

Lørdag: Falafel med greske smaker 

Nydelig falafel med soltørka tomat, servert med avokadohummus og tahinisaus.

Søndag: Svenske “kjøttboller”

Smakfulle linseboller som er sprø på utsiden og saftige inni – perfekt med potetstappe og brun saus.

veganske vegetariske svenske kjøttboller oppskrift

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.

Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Youtube: 

Facebook

Instagram 

Youtube

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *