

Vegansk ukemeny: Uke 17, 2019
Påsken er over, og hverdagen tilbake. Heldigvis trenger ikke middagene å være kjedelige av den grunn! Her er en litt forkortet ukemeny med godsaker til å få oss gjennom de neste seks dagene.
Vi henter oss inn igjen etter påsken med denne krema suppen med vårlig smak av squash.

Onsdag: Pastagrateng med sopp og brokkoli
Rask og supergod middagsgrateng med kremete saus.

Kjapt og godt alternativ til nudler med krydderblanding. Har du tid og lyst så kan du spe på med noen stekte tofuterninger i suppen, og både bønnespirer, edamamebønner og revet gulrot passer godt inn.

Fredag: Tostadas med spicy kikertfyll
Sprøstekte maistortillas toppes med salat, tomatbiter, en herlig krydret blanding av kikerter og nøtter, og på toppen av det hele: hjemmelaget guacamole. Dette er et skikkelig supert alternativ til den vanlige fredagstacoen.

Lørdag: Falafel med greske smaker
Nydelig falafel med soltørka tomat, servert med avokadohummus og tahinisaus.

Smakfulle linseboller som er sprø på utsiden og saftige inni – perfekt med potetstappe og brun saus.

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.
Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Youtube: