

Indisk ukemeny
Indisk mat er en skikkelig favoritt hos meg, og jeg lager det veldig ofte når jeg skal kose meg litt ekstra.
Under er det syv ulike middagsretter, men når det kommer til indisk mat så synes jeg det er veldig gøy å lage litt ekstra tilbehør – i alle fall noen ganger. Jeg tror det kommer av at vi på indiske restauranter alltid får smake så mye forskjellig, og da kan jeg jo ikke være dårligere hjemme…
Så først – noen av tilbehørsfavorittene mine:
Og så: hovedrettene! Disse er virkelig gode som de er, men kan, om du har lyst og tid, fjonges opp litt mer tilbehøret nevnt over.
Mandag: Linsegryte med blomkål
Trettiminutters blomkålrett med tomater, kokosmelk og masse indiske smaker.

Dette er strengt tatt en smårett, men den er for god til å utelates av den grunn. Server med litt ris eller salat til, og en god hjemmelaget chutney, så har du en utrolig digg hovedrett.

Onsdag: Søtpotet- og gulrotsuppe
Fyldig og smakfull suppe med smak av ingefær, kokos, sitron og granateple.

Nydelig linsestuing med kokosmelk, tomater og masse gode indiske krydder.

Disse burgerne er litt søte, veldig spicy, og de inneholder masse protein og nesten ingen fett. De er også veldig enkle å lage, og de holder formen kjempegodt.

Superherlige innbakte skatter med herlig spicy potetfyll.

Korma er en indisk klassiker, her består den av kikerter i en relativt mild – men smakfull – saus.

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.
Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Youtube: